Verhoogt de achterste ruimte van uw auto met RiveMove

Verhoogt de achterste ruimte van uw auto met RiveMove

Het heet RiveMove en dient om ruimte te maximaliseren in de achterkant van de auto wanneer een of meer kinderzitjes worden geïnstalleerd (SRI). Te plaatsen, het voertuig hoeft alleen Isofix, net als de SRI hebben, zijn groep II en III. Het systeem ondersteunt 90% van de vloot en 100% van de stoelen.

Vijf plaatsen waar eerder waren er vier

Het verklaren op een eenvoudige manier, RiveMove is een metalen staaf aan één zijde draagt ​​twee grijpers Isofix, vergelijkbaar met het dragen van een SRI: zij voldoen aan de Isofix bevestigingspunten heb je de auto. Aan de andere kant zijn er twee ankers fixeren Vergelijkbaar met het voertuig dragen: Isofix klemmen op hen de SRI worden ingevoegd.

De metalen staaf heeft een gids en vier openingen die toelaten verschuiven vaststelling ankers 50 of 70 mm zijdelings. Met deze beweging wordt bereikt dat de stoel, eenmaal bevestigd met RiveMove, beweegt en komt bij de voertuigdeur, wat resulteert in een toename van de ruimte in het midden achter, waardoor er meer volwassenen reizen comfortabel en veiliger, in staat zijn om de rug op de rug te ondersteunen.

Meer veiligheid voor het kind

De vraag die zich kunnen voordoen is of om met stoel RiveMove kind aan de deur van de auto te brengen is meer gevaarlijk zijn in geval van een ongeluk. Het is niet omdat het gebruik van dit apparaat vermindert tot 20% van de waarde van hersenbeschadiging bij ongevallen het rotatie-effect dat optreedt wanneer het zitje en het kind bij een zijdelingse botsing roteren minimaliseren. Deze beweging kan ernstig letsel veroorzaken aan de kleine, omdat zijn hoofd de deur raken en zelfs tegen de rug en oorbeschermers stoel.

Bovendien, testtechnologie RiveMove -getest in een onafhankelijk internationaal technologisch centrum, CSI S.p.A.- gecrediteerd dit apparaat absorbeert een deel van de ontvangen energie bij een ongeval, waardoor de sterkte van het kind en daardoor letsel in geval van een ongeluk.

Compatibel met alle voorzitters van de groepen II en III

Verplaats Rive ondersteunt 100% van autostoelen groepen II en III voorzien van Isofix, Isoclic of soortgelijke systemen. Binnenkort verhogen compatibiliteit met stoelen groep 0 en I.

Het is getest op SRI in de auto in de richting van de markering geïnstalleerd om tussenas met driepuntsgordel met Isofix en achterruit zitplaatsen. U kunt geen gebruik maken van de achterste centrale plein of op trottoirs zevenzitter auto's (Klapstoelen).

Eenmaal geïnstalleerd, kunt RiveMove installeren en verwijderen wanneer u maar wilt; de procedure is vergelijkbaar en even eenvoudig dat brengen en te verwijderen met een SRI Isofix.

Prijs: 199 euro voor twee eenheden

nu, RiveMove heeft een promotionele prijs van 199 euro voor twee eenheden (U kunt individueel kopen), wat neerkomt op 20% minder dan het normale tarief. Marketing is online, via het web www.rivekids.com

U kunt ook geïnteresseerd

De vijf autozitjes voor kinderen die de veiligheid niet

Kinderen in de auto 5 tijden van onveiligheid bij ongeval

SiestUP: kraag kinderen veilig op reis