Laat de auto niet kopen: Huur en te delen

Laat de auto niet kopen: Huur en te delen

echt Je hebt een auto te hebben in eigendom? Zou u in staat zijn om te delen te minimaliseren wat het kost om het te houden? amovens, enterprise mobility bedrijf, heeft al meer dan een miljoen mensen overtuigd in Spanje van de voordelen van het delen en het huren van een voertuig. Nu, dankzij een volgens ALD Automotive, aanbiedingen huren voor particulieren: een all-inclusive geeft je ook de mogelijkheid om een ​​auto huren opnieuw verhuurd wanneer niet in gebruik.

Auto in 2 minuten

Het huren voor privé-ALD kunt u kiezen uit meerdere opties voertuigen van verschillende fabrikanten en categorieën; bijvoorbeeld, zijn er stedelijke modellen zoals een Ford Fiesta, Kia Sportage SUV zo, premium als een Mercedes klasse C of commerciële als de Fiat Doblò.

Hoe toe te passen voor bepaalde leasing ALD is zeer eenvoudig. Door web of applicatie amovens wordt gekozen tussen de voorgestelde modellen en een verzoek wordt verzonden. In slechts 30 seconden weet de gebruiker die u hebt toegang tot deze aanbieding en ontvang een digitale contract met alle omstandigheden.

In deze werkwijze wordt de cliënt geadviseerd door een agent ALD het oplossen van alle twijfels die zich voordoen. Bovendien is het mogelijk vraagt ​​een andere auto de voorgestelde en zelfs toegang tot het voertuig aan te schaffen wanneer het huurcontract afloopt, vastgelegd in standaard 36 maanden.

En als je wilt om de vergoeding te redden, ik realquílalo of te delen

Bovendien, het huren gedaan door middel van amovens de klant kan uw auto te delen met andere gebruikers of verhuren aan particulieren. dus, de kosten van de maandelijkse vergoeding kan bereiken aanzienlijk verminderd en zelfs verdwijnen. Amovens en ALD schatten dat ongeveer 50% van de auto's op de markt zal profiteren van deze gedeelde mobiliteit.

Voor de nabije toekomst, ALD en amovens bestuderen verschillende formules die mobiliteit, als offer gebruikt vanaf de voltooiing van zijn lease-contracten of verschillende soorten contracten, met inbegrip van diensten op maat van elke klant auto's.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Het huren van een auto: 5 sleutels waarvoor u wellicht geïnteresseerd

Wat u niet beschikt over een huurauto eigenaar

Het huren voor mensen met Worten: auto en nieuwe mobiele per jaar