10 punten om te overwegen om een ​​converteerbare auto te kopen

Koop een cabriolet: voor- en nadelenKoop een cabriolet: voor- en nadelenKoop een cabriolet: voor- en nadelenKoop een cabriolet: voor- en nadelen

1. Koop een cabriolet: noodzaak of gril?

de nodig hebben is geen optie wanneer decanteren door een cabriolet. Het overgrote deel van de tijd gril, en deze is gekoppeld aan de uitdrukking: "geniet van het gevoel van vrijheid". als je echt wilt rijden en je hebt het budget te sparen, kunt u proeven van de sensaties dat biedt een cabrio.

2. Koop een cabriolet: de prijs

een cabriolet Het hoeft niet duur te zijn. Hoewel het hangt allemaal af van wat je zoekt. Merk op dat de specifieke handleiding ...- technologie Lona kap, plaatwerk, kan automatisch verhogen uiteindelijke prijs van de auto. In veel gevallen is het toerisme is een variant cabriolet lichaam daklozen dat model, in sommige gevallen hoge vraag, dus de prijs is niet erg hoog. Er zijn ook kleine tot zeer goede prijs.

3. Koop een cabriolet: een beperkt aantal passagiers

de seater convertibles zitplaatsen zijn beperkt. Niet op zoek naar een cabrio om te gaan met veel passagiers want het aantal plaatsen is beperkt: ze hebben de neiging om te hebben twee of vier hooguit. Bovendien zijn de achterste enigszins smaller en minder beenruimte. Convertibles zijn ontworpen om de bestuurder, niet de andere bewoners te genieten. Hou dat in gedachten als je familie.

Little cabriolet capaciteit4. Koop een cabriolet: stam met weinig capaciteit

in de convertibles je hebt weinig ruimte beschikbaar is voor lading in de kofferbak. Het maakt niet uit hoe groot en lang het model gekozen. De kap wordt gewoonlijk opgeslagen, wat resulteert in een verlies aan capaciteit. Controleer de ruimte die je nog hebt voor een koffer of trolley, omdat de meeste kans kun je niet veel meer te nemen.

5. Koop een cabriolet: types volgens plafonds

Wat dak je voorkeur? Niet alle convertibles hebben hetzelfde type dak. Hier bent u de verschillende soorten plafonds en ze te openen.

- Cabrio met hardtop: Ze zijn misschien minder snel het vouwdak te openen en te bezetten meer slurf ruimte, maar de isolatie is beter. Ze zijn altijd elektrisch en vergen minder onderhoud.

- Cabrio met stoffen kap: In eerste instantie alle handmatige waren ze, maar nu zijn de meeste zijn elektrisch. Ze hebben steeds betere isolatie en hebben meestal een breder scala aan kleuren. Onderhoud is specifieker.

- Targa cabrio daktype. stijve carrosserie maar de dakopening vol en houden het verwijderen van de verwijderbare delen. Meestal verdeeld in twee delen zodat slechts een element geplaatst kan rijden.

- Cabrio met zonnedak: Ze zijn oprolbaar zeil of folie. Zijn de plafonds die de tussenstap voordat cabriolet, met een superieur aan conventionele vouwen dakoppervlak.

Overigens Zonne-auto's of cabriolets zijn niet panoramadak.

Convertible auto: benzine of diesel6. Koop een cabriolet: Diesel of benzine

Hetzelfde als wanneer u op zoek naar een conventionele auto, is het belangrijk duidelijk te zijn over de te motorisering daarvan. Bij een cabrio is het belangrijk om rekening te houden met de rumorosidad engine. Het zou goed zijn om te kiezen voor een motor die niet teveel lawaai maakt zijn.

7. Koop een cabriolet: veiligheid

zijn verzekering? de convertibles veiligheid roll-over kan veel lager zijn dan die van een hardtop auto geworden. We zullen moeten kijken naar een aantal aspecten als veiligheid rolbeugels.

8. Koop een cabriolet: gebruik en het aantal mensen in de familie

Alvorens het besluit ... om na te denken die voornamelijk worden ga je gebruiken en hoeveel er in de familie. Rush, wanneer je gaat om de dop van genoeg geld, het is verkeerd, net als de drukte.

9. Koop een cabriolet: Dealer uitgebreide test

Test en test. Niet de moeite waard om "plant de achterzijden" in de bestuurdersstoel. Als je naar een dealer, u vragen om de auto te testen en te raken wat je moet spelen. Dienen de werking van het openen en sluiten van het dak en lekkages te controleren.

10. Koop een cabriolet: driving seizoen

Hoewel u kunt rijden op elk moment van het jaar met de cabriolet, Idealiter doen in die rust, dat wil zeggen, Herfst en lente. met een cabriolet Het moet meer dan ooit aanwezig regen, allergieën en de vervuiling van de steden zijn als u Roadster wilt.

U kunt ook geïnteresseerd

- Convertibles auto's die minder verbruiken

- De goedkoopste convertibles tijd

- Top 10 klassieke cabrio's geschiedenis

- Vergelijk tot drie auto's tegelijk

- Alle werkelijke verbruik van auto's

- Prijzen van nieuwe auto

- Wil je een nieuwe auto? Voordat waardeert uw auto gratis