Het meest verbazingwekkende elektrische auto’s in 2016

Het meest verbazingwekkende elektrische auto's in 2016

waarschijnlijk 2016 impliceert een punt verbuiging in de geschiedenis van elektrische auto's. misschien is de schandaal wijziging van emissies contaminanten Volkswagen Het heeft bijgedragen aan dit, maar de waarheid is dat we vertrekken 2016 met de verwachtingen voor die heel anders dan die van een jaar geleden voortstuwing. Nu zijn er veel meer opties zowel voor de verkoop zijn gepland voor de komende maanden, zelfs met de komst van nieuwe fabrikanten; de autonomie niet langer een groot probleem, variërend in een aantal gevallen meer dan 400 km goedkeuring; sneller opladen, met meer bijtanken punten in onze steden en en prijs zijn niet zo exclusief.

Laten we eens kijken, wat zijn de modellen die om een ​​of andere reden hebben gecreëerd grotere verwachtingen zijn.

Faraday Future FFZERO1

Het Californische bedrijf exposities in deze auto race prototype FFZERO1 met Faraday Future 1000 CV de modulair platform die vanaf 2018 de productie modellen zullen spelen. Het zal zeer flexibel zijn, met de mogelijkheid om 03:59 motoren en een systeem van batterijen keten.

Hyundai Ioniq

Ioniq met het Koreaanse bedrijf maakt onder een hetzelfde lichaam kiezen uit drie types van voortstuwing, zoals auto elektrische, hybride of hybride stekker. De eerste, al een realiteit, kondigt een autonomie van 280 km, Het heeft 120 pk en zal te koop zijn in het voorjaar van 2017 uit 34.500 euro.

Jaguar i-PaceJaguar I-Pace

De eerste elektrische auto zal een Britse firma zijn 5 zitplaatsen SUV, met twee motoren met ontwikkelingslanden 400 pk, waarmee versnelt 0-100 km / h in 4 seconden en autonomie omhoog 500 km. Jaguar is naar verwachting tot en met I-Pace raakt dealerships in 2018.

Leeco LeSEE

Het voorstel Leeco Chinese fabrikant met LeSEE is het aanbieden van een mooi sedan lucht coupé sneller, goedkoper en verkoop voor de Tesla S.

Generation Mercedes EQ

Gepresenteerd op het laatste Paris Motor Show, dit prototype is niet alleen de mening van de ondertekening van de ster in de elektrificatie van voertuigen, maar verhoogt de Family architectuur voor elektrische auto's die zal gaan over de verkoop in 2020.

NextEV NIO DS9

Zelf uitgeroepen tot de elektrische auto sneller de wereld met de snelste rondetijd auto van dit type Nürburgring (7: 05.12), Chinese NextEV NIO DS9 heeft vier motoren gezamenlijk ontwikkelde 1360 CV waarmee versnelt 0-100 km / h in 2,7 seconden bereikt 313 km / h. Belooft een bereik van meer dan 400 km.

Tesla Model 3

Waarschijnlijk een van de hoogste aantal modellen heeft krantenkoppen over de hele wereld veroverd. Na de Roadster, Model S en Model X exclusieve komt nu de beurt aan deze Tesla Model 3 is een sedan vijf zetels, met de functie autonoom rijden, 350 km van autonomie, een versnelling 0-100 km / h in minder dan 6 seconden en US prijs rond $ 35.000, dat zal het meer toegankelijk voor andere zakken te maken. Eindelijk geïntroduceerd in de verkoop van grote massa's, maar het blijft te zien of ze de volledige vraag-en kan voldoen aan hebben ongeveer 400.000 pedidos- en als de operatie is winstgevend, indien, als het lijkt, dat zich uitstrekt over de tijd.

Venturi VBB-3

De verdienste van Venturi VBB-3 was het verslaan wereldsnelheidsrecord met een elektrische auto in de Salt Lake Bonneville geregistreerd (USA) 495 km / h, ver van de meer dan 600 km / h, waarvoor het is ontworpen.

Volkswagen ID

Het is de eerste belangrijke stap voor een familie van elektrische auto's. Ja, ze zijn al te koop op e-Golf en e-Volkswagen Up!, Maar de ID zal de eerste zijn om de modulaire kit hebben. Golf elektrische vertegenwoordigt een nieuw ontwerp DNA het merk, grote leefbaarheid en modulariteit, een motor achterin 170 pk en verschillende maten van batterijen met -emplazadas onder de vloer- autonomie van 100 tot 600 km dat de prijs van de auto afhankelijk van de behoeften van elke bestuurder te bereiken zal verlagen. beschikbaar sinds 2020, 2025 zal het volledig autonoom rijden vrijgeven, met een intrekbaar wiel dat verdwijnt wanneer deze wordt geactiveerd.