Vasker vanskelig: hvordan å fjerne harpiks, tjære og mygg

Hvordan fjerne flekker i bilen harpiks, tjære og myggHvordan fjerne flekker i bilen harpiks, tjære og myggHvordan fjerne flekker i bilen harpiks, tjære og myggHvordan fjerne flekker i bilen harpiks, tjære og mygg

sikker på flekker du snakker i dag den har lidd (eller, rettere sagt, har bilen led) hundre ganger. Og sikkert har du også bredside stor grad eliminere restene, selv å etterlate merker på kroppen. Hvem har ikke parkert under treet og ved ankomst ble det funnet hette og tak dråper harpiks? eller,som ikke har sirkulert av en nylig asfaltert område og han blir sett på som understell endte med rester av tjære? Og mye hyppigere ennå,som ikke har reist i sommer Ferie på reisemålet har sett hele fronten av bilen var full av mygg det koster mye og fjern?

den harpiks, tjære og i en mindre grad, mygg, er noen av de store fiender male biler. Hvis ikke fjernes i tide, kan de forlater våre kjøretøy irreversible flekker, det koster mye å ta av lenger det går. For å gjøre dette, på markedet noen spesifikke teknikker og enkle og svært effektive produkter. Du får neppe, for eksempel fjerne harpiks bare vann ... og ikke noen gang gjør det med neglene: Skraping kan skade lakken. deretter vi tilbyr våre råd:

Hvordan fjerne harpiks

1-Rengjør området som skal behandles

Med noen vanlig rengjøringsmiddel, Rengjør området som skal behandles og hvor, senere bli anvendt spesielt anti-harpiks. Gjør den med en klut eller mopp mikrofiber.

2-Care Stain

prøve fukte godt Bare etter at de store harpiks flekker, ved hjelp av den samme rengjøring produkt ovenfor. Dermed forlater klar til å bruke det spesifikke produktet og umiddelbart overflaten.

3- fjerne flekker

Og brukes i dette trinnet eget produktEnhver type tynnere du finner på markedet som er spesifisert for voks, fett, oljer, lim, voks, silikoner, harpiks ... Acrysol 1Z, for eksempel, er en av de produktene du kan finne. sett den på ren klut og deretter dråpevis harpiks. Du kan også bruke dette produktet på hvert sted og rengjør den umiddelbart med kluten.

Car harpiks4-check-området

Etter bruk av spesifikke produktet i hver spot, midlet ga virke i ca. 2 minutter. Således flekken av harpiksen blir myk og vil trekke seg tilbake og lett.

5-Clean-området

Etter rensing av flekker harpiks er lAvar angrepne områder med såpe og vann eller hvilken som helst type rengjøringsmiddel og også anvendt for å vaske hele bilen. Resultatet skal være allerede perfekt. Hvis du etter denne malingsflekker fortsatt, ville det være polert og for å gjøre dette området.

Hvordan fjerne tjære

1-Scan sted

Den analyserer først hvordan du rengjør og beis sørge for at tjære er dominerende. Denne gangen, men du kan også bruke et løsemiddel som angitt ovenfor (Acrysol sikrer også fjerne spor av tjære), har vist seg å oss vi mer effektivt å bruke noen slags gel billig, for bare 2 euro, finne store flater fjernere flekker olje, fett eller tjære. Super Gel er en av de merkene de selger. Bruk denne gel i stykker kjøkkenpapir, fordi duken blir skitten svært raskt.

2-Pase gel

Nå søkt og gel flekker. Da produktet passerer gå å se på hvordan flekkene forsvinner. Gjør det med litt kraft og bruker hele beløpet med tørkepapir etter behov.

3-Use Shampoo

Etter rengjøring av flekken, alltid forblir et annet produkt. Benytt anledningen til å vask området med skummende sjampo bil. Bruk en bøtte med vann, sjampo og nå i seg selv en mikrofiberduk. Og rengjør hele området.

4-Lava bil

Og deretter ikke klarer å vaske bilen i sin helhet. Før, ja, se om flekkete områder fortsatt eksisterer og brukes igjen før gelen eller løsemiddel. Gjør håndvask med vann ved lavt trykk.

Hvordan fjerne mygg

Mosquitos i bilen1-Clean med vann

Rengjør fronten og frontruten med vann først for fukte. Deretter tar en produkt som er egnet for rengjøring av insekter eller mygg, du finner store butikker eller spesialitet butikker. Bug Squash er en av dem. De fleste vil fortynne i vann (3: 1, tre deler vann til ett produkt). Plasser formel oppnådde innenfor en spray.

2-Start sprøyting

Ved hjelp av spray, dette spesifikke produktet brukes over området som skal rengjøres. Gjør det klinkende uten å glemme de griller og luftinntak og frontruten hvis den er skitten.

3-La den skal tre i kraft

Etter påføres med spray, lov til å handle i noen minutter produkt. Men ikke for lenge slik at de ikke "spise" malingen.

4-Wash det

plasseres i vann og shampoo en bøtte bil. Nå anvender en hanske saueskinn for å fjerne mygg, bløtlegging i bøtten kontinuerlig.

5-Clean overflate

Tilbring hansken over hele overflaten med mygg. Etter virkende, vil produktet bli dempet og handlet mot insekter, som er og mye lettere å fjerne. Deretter, ved hjelp av en slange (fortrinnsvis med god trykk) for å fjerne alle spor av skum som er tilstede i kroppen. Resultatet skal være perfekt.

Du kan også være interessert i:

Hvordan fjerne mygg? andre tips

Tannkrem for å fjerne riper

Hjem triks for å vaske bilen