Reist u deze winter met CAMPER LIFE

Reist u deze winter met CAMPER LIFE

opbrengst tijdschrift mobiel entertainment en outdoor sporten. CAMPER terug LIFE. Het tweede nummer van het tijdschrift bevat actuele marktinformatie motorhomes, ontwikkelingen en trends, reizen en outdoor routes en de beste ideeën en tips om deze zeer speciale manier van reizen te genieten.

In dit nummer kunt u ook de belangrijkste vinden ontwikkelingen in de camper en campers waarvoor zij zijn in het verleden Caravaning Show van Barcelona, alles wat u moet weten voordat huren voor de eerste keer en voorzorgsmaatregelen om de slechte weersomstandigheden zal niet ruïneren uw winter uitstapjes.

Voor de jongere en dynamisch publiek, CAMPER LIFE stelt drie opties camper waarmee om snel met alles wat je nodig hebt. En voor degenen die meer ruimte, ook twee alternatieve motorhomes nodig hebben; voertuigen die familie kan een aantal van de in dit nieuwe nummer voorgestelde routes, hetzij door Marokko, Soria en zijn omgeving, of trainen in het beklimmen vier vakgebieden Cuenca en Lleida.

Camper nummer 2 Het leven is nu verkrijgbaar in kiosken en reguliere verkooppunten en de Motorpress web abonnementen Ibérica.

Camper Life 2

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Ontdek de wereld van de caravan met Camper Life

Alles over caravans Motorhome Life