De sportiefste familie

De sportiefste familieDe sportiefste familieDe sportiefste familieDe sportiefste familie

Audi RS2Ik zeg niet dat het was de eerste, maar die dienen als een stimulans in onze tijd voor dit type auto. Ik bedoel de Audi RS2, dat 80 Avant de vorige eeuw, waarin Audi, met Porsche staak, Hij fuseerde twee benaderingen radicaal andere auto ... maar uiteindelijk te combineren. Na het verdwijnen van 80 en de komst van zijn substituut A4, in alle generaties heb je niet gemist hun respectieve variant RS4 Avant.

Audi RS4

Audi RS4de RS4 Avant intimideert onze dagen, vooral als je denkt dat in uw motorruimte nog steeds onderdak aan een 4.2 V8 atmosferische grote blok 450 pk. Verandering is een 7-speed dubbele koppeling mode launch-Control. Natuurlijk, het is voorzien van vierwielaandrijving. Met al, voor de stopwatch 4,4 seconden naar de 100 km / h te bereiken van 0. Er zijn vele supercars genadeloos verslaan ... en het behoud van 5 plaatsen en een flexibel romp met een minimale capaciteit 490 liter. Hoeveel gezinnen zouden willen.

Audi RS6

Audi RS6Als je te klein zijn, heb je een RS6 op grotere schaal. De basis is de A6 Avant en zo ja, heeft een 4.0 V8 Turbo kunnen ontwikkelen 560 pk. We hebben het over een vermogen niveau van gespecialiseerde supercar elite. Deze verandering is koppelomvormer en 8 speed sum. de tractie quattro, Uiteraard een stratosferische vermogensafgifte die leidt naar kanaal 100 km / h de RS6 in 3.9 seconds. in de 556 liter laars Je moet redden wat je wilt.

Mercedes E 63 Estate

Mercedes E63 AMGZeer recent, mannen AMG Ze hebben ook wilden gek om te gaan en hebben gerepliceerd de RS Avant. op Mercedes E 4Matic Estate, hebben twee versies, de ontwikkelde 63 en 63 AMG AMG S Model. Beide gemonteerd een ongelooflijke motor 5.5 Turbo V8, 557 pk en 585 de eerste seconde, maar bovenal, 73,4 en 81,6 MKG MKG respectievelijk (71,4 MKG RS6). de automatische omschakeling sequentiële Het heeft een meervoudige plaatkoppeling en 7 versnellingen. snelheid van 0 tot respectievelijk 100 km / h in 3,8 en 3,7 seconden,. De grot die tot doel heeft romp kubussen 695 liter... het niveau van de MPV grootste markt.

XFR-S Sportbreak

XFR-S SportbreakDuitse specialisten, gaan we naar niet minder specialist Britse fabrikant Jaguar. de extreme preparaat (R-S) definiëren teken van de grote kat, maar heeft ook geleid tot zijn familie sedan XF Sportbrake. concurrent van de RS6 en E 63 AMG Estate, de XFR-S Sporbreak in kwestie is een zeer respectabele auto in elk opzicht, niet alleen voor zijn uitstekende imago en mechanica. Het heeft een blok 5,0 V8 aangejaagde ontwikkelen 550 pk en de verandering wordt erkend ZF koppelomvormer 8 speed. Accelereert van 0 naar 100 km / h in 4,8 seconden... maar houd er rekening mee dat in vergelijking met zijn concurrenten, durft dergelijke zendvermogen alleen door de achteras. Je hebt ook 550 liter laars tot uw beschikking.

Volvo V60 Polestar

Volvo V60 PolestarMisschien ken je ze allemaal, maar zeker niet dat ik zal hieronder te beschrijven: Volvo V60 Polestar. poolster is een bedrijf dat is opgericht in samenwerking met de eigen volvo eind vorige eeuw in orde te brengen merk sportprogramma's. Met de ervaring die is opgedaan in de kampioenschappen in de concurrentie met volvo, poolster Homologe voorbereidingen voor street-versies. En vandaar deze kostbare zout V60 Polestar. heeft de T6 motor het merk, 6 cylinder Online dwars gepositioneerd 3 liter en turbocharged. de tractie dit is integraal door een systeem Haldex, ook geschikt voor poolster. de verandering dit is automatisch koppelomvormer Account 6 versnellingen. het duurt 4,9 seconden naar de 100 km / h te bereiken en zijn romp verschijnen 430 liter. alleen Canada, de VS, Japan, Nederland, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk en natuurlijk Zweden, Zij kunnen genieten van deze zeer speciale V60.

Seat Leon Cupra ST

Seat Leon Cupra STEn een paar dagen geleden, draagt ​​bij aan het aanbod stoel met de Leon ST Cupra. Zeker, deze generatie Leon is de meest productieve in haar geschiedenis. Het aantal carrosserievarianten is groter dan ooit, evenals versies Cupra. de ST Cupra motorsteunen 2.0 TSi 280 pk. Zendt zijn vermogen naar de voorwielen, dat een effectieve omvat autoblocante gevormd door een reeks van schijven ondertekenen Haldex, of via een doos 6-versnellingsbak of DSG 7. Als u denkt dat sommige sporten, kunt u toevoegen aan de performance Pack, Het is inclusief elementen (Velgen, banden en remmen) die gehomologeerd stoel te krijgen op het moment dat de Nurburgring opnemen met de Leon SC Cupra, als de voorwielaandrijving Serial sneller. som 587 liter laars zijn sportiviteit.