Wat zijn de drie grootste autofabrieken in de wereld?

Wat zijn de drie grootste autofabrieken in de wereld?Wat zijn de drie grootste autofabrieken in de wereld?Wat zijn de drie grootste autofabrieken in de wereld?Wat zijn de drie grootste autofabrieken in de wereld?

Hyundai-fabriek in Ulsan (Zuid-Korea)1. Ulsan (Hyundai / Kia)

Hyundai Motors is eigenaar van de plant met 's Werelds grootste autoproductie. Het is in de Zuid-Koreaanse stad Ulsan en zijn 5.050.000 vierkante meter 1,5 miljoen eenheden per jaar worden uitgevoerd, wat overeenkomt met een auto om de 10 seconden. Ze werken in deze fabriek, waar Hyundai en Kia modellen, 34.200 medewerkers. Beschikt gelegen in een gebied waar de fabriek bestaat naast een bos van 590.000 bomen. ook in deze plaats de grootste scheepswerven in de wereld zijn gevestigd, bediend door Hyundai Heavy Industries en de tweede grootste raffinaderij in de wereld, eigendom van SK Energy.

Fiat-fabriek in Betim (Brazilië)2. Betim (Fiat)

Fiat-fabriek in Betim in de staat Minas Gerais, op 40 km van Belo Horizonte heeft een capaciteit van 950.000 eenheden per jaar op zijn 2,25 miljoen vierkante meter. Het opende in 1976 met een Fiat 147 en is het grootste industriële centrum in de wereld Fiat. Er werken 19.000 medewerkers en de faciliteiten zijn de enige Fiat ontwerpcentrum buiten Italië -ajustan sudamericano- smaakt het publiek. Het heeft ook een R & D voor de Fiat-groep.

Volkswagen-fabriek in Wolsburg (Duitsland)3. Wolfsburg (Volkswagen)

De op twee na grootste fabriek ter wereld in termen van productie is gelegen in het hart van Volkswagen, in het centrum van Wolfsburg, waar zijn 6,5 miljoen vierkante meter lmeer ruimte inneemt in de wereld- 807.000 eenheden per jaar worden uitgevoerd. Stempelpersen hebben faciliteiten en produceert vier modellen -Golf, Sportman Golf, Tiguan en Torran-. Op de begane en Volkswagen hoofdkantoor werken in totaal 58.000 mensen. De fabriek zelf kon geschikt voor binnen het Prinsdom Monaco. Interieur heeft 75 kilometer aan snelwegen en 70 spoorweg.