De beste politie-auto’s in de wereld

Politie auto's: de meest spectaculaire wereldwijdPolitie auto's: de meest spectaculaire wereldwijdPolitie auto's: de meest spectaculaire wereldwijdPolitie auto's: de meest spectaculaire wereldwijd

Als u de wereld rond te reizen, zou u sommigen vinden politieauto's We konden nauwelijks te zien in Spanje. Er patrouilleren in auto's superdeportivos, SUV en zelfs elektrisch.

Chevrolet Camaro Dubai Police

Zeker, de bekendste zijn die van de politie van Dubai, die kan worden gezien met de meest wenselijke auto's op de planeet, zoals de Bugatti Veyron, de Bentley Continental GT of Chevrolet Camaro, onder anderen. In dit geval is het voor voertuigen die in staat is het waarborgen van de veiligheid in een rijk land waar vrijwel iedereen heeft auto's grote verplaatsing, wat suggereert zijn, hebben dat ook in de auto minder dan 300 pk.

In Italië hebben ze geen gebrek aan originaliteit, met een spectaculaire Lamborghini Huracán LP 610-4 en up Ariel Atom PL1.

Nissan Leaf Franse politie

Frankrijk en Portugal zet zich in voor de elektrische auto, de Gallische land met zijn Renault Twizy en onze vasteland buren met de Nissan Leaf.

in Australië noch ze te kort en hebben gekozen voor een Lexus RC F, wat voldoende is en wordt overspoeld met zijn V8-benzinemotor 477 CV.

In de Verenigde Staten zijn ze meer praktische en hebben een Ford Interceptor met ballistische bescherming, een SUV waarmee veel veiliger wandelen voelen door een aantal van de gevaarlijkste wijken in de wereld.

Lykan Hypersport Police Abu Dhabi

De noodzaak om verder te gaan en de politie-afdeling met Lykan Hypersport, de Arabische supercar met de prijs 2,5 miljoen euro. Dit kan alleen gebeuren in Abu Dhabi.

U kunt ook geïnteresseerd

10 Shocking politieauto's

Special: politieauto's Dubai