15 biler som ikke oppfyller salg forventninger i 2016

15 biler som ikke har møtt forventningene i 201615 biler som ikke har møtt forventningene i 201615 biler som ikke har møtt forventningene i 201615 biler som ikke har møtt forventningene i 2016

Hver gang du fullfører en måned kan vi tilby deg nyhetene i øyeblikket de mest solgte bilene. Men sjelden, du snakker om De som ikke oppfyller bedriftenes forventninger. Ofte er årsaken er at det er vanskelig å klassifisere som svikt et visst antall salg, uavhengig av hvilken konto var første objektiv for produsenten, markedssituasjon, realiteten av segmentet... Men, siste 5 månedene 2016, Ja, vi har nok argumenter for å gi deg en liste over 15 biler som ikke helt oppfyller forventningene i henhold til deres kompetanse som salgsdata Aniacam. De fleste har også selv svært godt salg tonehøyde, men nok eller ikke er kjent, eller begynner å bli misforstått biler.

Alfa Romeo MiTo

bare 19 enheter solgt mai, og 103 i den hittil. Løse tall for Alfa Mito, tar hensyn konkurrerer i tredje segment med mer etterspørsel i markedet ... og der lederen Seat Ibiza har vært i stand til å registrere og 15.000 biler. I tillegg, i den siste måneden salget har falt nesten 60 prosent fra 2015. En skam, fordi det er et verktøy som, selv om ikke det mest praktiske, ikke tilbyr en meget attraktiv design og god ytelse.

Rangere bilen gratisBMW 5-serie

Vi hadde ikke forvente sannhet rekyl salg lider BMW 5-serie ... kanskje straffet for renoveringen som Mercedes E-klasse. i 190 enheter solgt mai beløper seg til 913 i den hittil. Kanskje du kan tro det er ikke dårlig for en sedan representasjon som henne, men uten fornyet Audi A6 selges mai to ganger. Den dårlige ting om alt kommer til å huske på at, sammenlignet med 2015, BMW 5-serie Det er å selge de siste månedene nesten 40 prosent mindre enheter. Og det er en stor bil, ingen tvil.

BMW 5-serieCitroen C4 Aircross

Eller nedsatte som du ser i dag forhandler Citroën C4 Aircross har tatt seg opp. Siden fødselen var aldri en suksess, og en 2016 forblir i fritt fall: 271 enheter i mai, og 883 samlet, svært få å angripe den kompakte SUV-segmentet moderne i dag. En Nissan Qashqai, for eksempel, har registrert 10.000 biler i så langt i år. Denne modellen er utviklet med Mitsubishi kilde, Det faller nesten 14% av salget sammenlignet med 2015.

Fiat 500L Stue

vi presentere en bil som er en stor ukjent. Og ikke desmerecerlo, mye mindre, fordi prisen Det er mest romslig med 7 seter og en veldig god generell ytelse. Vi snakket om en Fiat 500L Living, en utvidet versjon og mer kapasitet enn 500L. Den har solgt 25 biler mai, og 179 i hele 2016. Synd, fordi hvis du prøver det, overbeviser med sine attributter som en stor familie. Det er faktisk 7-seter med mindre ytre lengde markedet.

Ford B-Max

Det treffe markedet gjør en masse støy for sin nysgjerrig innstilling liten varebil med bakre glidende dør uten midtsøyle, men verken Ford B-Max har oppfylt forventningene. Bare 64 biler solgt mai og 309 i YTD, nesten 30 prosent mindre i 2015. MPV-formatet er det ingen tvil om at i dag ikke lykkes.

Ford B-MaxHyundai i40

En annen modell som overbeviser med design, mekanisk, plass, oppførsel ... men ikke selge det skal. Hyundai i40 snakker om en fantastisk renovering har vært mindre enn et år siden. I mai solgte den 160 enheter, og YTD 757: det er over 17 prosent mindre enn 2015. En VW Passat, for eksempel, har solgt mer enn 4200 enheter. Likevel, vi forsikre deg vil ikke skuffe.

Lexus IS

Spill på ulike vilkår med sine rivaler siden bare solgt i versjon 300 h hybrid, men selv så sine forretningsmessige resultater er løse. Lexus IS Det er registrert 81 enheter mai, og 304 så langt i år ... når en Audi A4, for eksempel, solgte 4000. Så langt i 2016, dessuten er det Lexus salget har falt mer enn 28 prosent. En annen god bil som beskylder markedssituasjonen og mangelvare rekkevidde.

Mazda 3

Mazda 3 angrepene segmentets med mer etterspørsel i dag, Racing VW Golf, Renault Megane, Opel Astra... Og resultatet, selv om det er en veldig god ytelse kompakt, romslig og god mekanisk berøring, ikke være god. Segment inntar 19. plass i salget: mai solgte den 296 enheter og så langt i år 1441 biler. Den positive faktum er at det i år virker det som om noe har plukket sine tall: minst har vokst nesten 13 prosent. Hvis dette fortsetter, vil forlate listen ... og mer med ny dieselmotor nettopp introdusert.

Mazda 3

Nissan Pulsar

En annen kompakt som ikke har møtt forventningene. Også det lovet av investering av Nissan, støttet av suksessen Qashqai og også produsert i Barcelona. Men måneder senere, vil dataene ikke følge Nissan Pulsar: mai solgte den 362 enheter, og så langt i år 1914, noe bedre data enn Mazda 3, men fortsatt er for lite med tanke på at det er den modellen som gir bredde og bagasjerom kategori og en pris mest konkurransedyktige. I 2016 også går det nedover: Den har solgt til 43 prosent mindre i 2015.

Renault Twingo

annet enn generasjon har endret ingen vekst og salg. Jeg snakket om Renault Twingo, utviklet av Mercedes og Smart. En liten borger, flørtende, bakhjulsdrift, relativt stor ... men solgte svært lite: Han immatrikulert mai 66 biler, og så langt i år 263 enheter. Rangert 15 segment og så langt i år har falt 34 prosent i salget. Et annet segment som synes å gå nedoverbakke.

Skoda Rapid

Billig, romslig med et godt utvalg, moderne motorer ... misforstått? Kanskje snarere en ukjent bil. Skoda Rapid slår for det, mai, det solgt 70 enheter, og 391 biler så langt i år. Rangert 30 et segment med høye salgsvolum, noen uvanlige figurer i et merke som Skoda. Svikt sikkert i å gjøre.

Skoda RapidSmart Forfour

samme Renault Twingo sak. Faktisk, de har samme plattform ... og samme feil. Smart gjenoppfinne sin utilitaristisk tanke salget ville øke, men den andre generasjonen Forfour ikke vært kommersielt utkast. Kanskje delvis fordi det er en kostbar vare. men deres salg blir noe bedre sammenlignet med Twingo, å melde 193 biler i mai. Ja, i forhold til 2015 utgjør det nesten 40 prosent mindre.

Subaru XV

en annen interessant SUV rettet mot mote segment og det har blitt henvist til dårlig salg. Subaru XV har image-road kraft og god kapasitet, men også en begrenset kommersiell nettverk og lite publisitet. I mai måned 75 enheter registrert, og YTD har 345 registreringer. Det er nummer 23 rangerte SUV i sin klasse.

Suzuki S-Cross

En annen SUV ... og dette i seg selv at vi ikke forvente det. Vi likte da vi testet den nye Suzuki S-Cross: har en Dieselmotor 1,6 punchy og svært innhold forbruk, pluss en veldig god samlet amplitude og svært vellykket veien atferd. Men som Subaru har også en begrenset kommersielle nettverk. I mai bare 17 biler ble solgt, og i de første 5 månedene har det vært nummer 80. nummer 26 i sitt slag og imøtekommende, så langt i år har gått ned i forhold til 2015 nesten 70 prosent av salget. Nesten ingenting.

Volkswagen Scirocco

Attraktiv og med en svært aggressiv bilde, Scirocco kom under Volkswagen Golf som en sporty kompakt coupé og mer emosjonelle. Men det er ikke slutt curdle, til tross for å tilby den mest risikable merkevaren. Det virker som i 2016 har noe økt salg, men fortsatt de få til å være en kompakt bil og VW. Bare 147 enheter i mai og 539 i YTD tallene er svært vurdering. Men ... du trenger ikke fortelle meg det er ikke en bil som tiltrekker?

Du kan også være interessert i:

De sjeldneste bilene i verden

Kinesiske kopier av de fleste vanvittige biler