De vijf snelste auto’s op de planeet

De vijf snelste auto's op de planeetDe vijf snelste auto's op de planeetDe vijf snelste auto's op de planeetDe vijf snelste auto's op de planeet

de Bugatti Veyron Super Sport Hij had sinds 2010 erkend als de snelste productie-auto ter wereld, het bereiken van ante kamers Gear- het tv-programma Top 447 km / h. Franse supercar met een 8.0 W16 motor vier turbo's het leveren van niets meer en niets minder dan 1.200 pk, is geweest onlangs ontdaan van zijn verslag van Guiness.

Guinness World Records organisatie begrijpt dat de Veyron Ze had uitgeschakeld de snelheidsbegrenzer, die indruist tegen de officiële normen te kwalificeren voor de record. De Bugatti Veyron Super Sport is self-beperkt tot 415 km / h aan extreme bandenslijtage te voorkomen, op slechts een paar units zou 447 km / h te bereiken, hoewel de Guinness organisatie niet wordt vermoed.

Zo is de lijst van de voertuigen, of liever, superdeportivos- snellere productie van de wereld ingrijpend is gewijzigd, als we begrijpen dat het verslag van de Bugatti Veyron Super Sport 2010 is ongeldig. We bekijken de 'Top 5' uit de lijst:

1. Hennessey Venom GT: 427,6 km / h

De vijf snelste auto's op de planeetde Venom GT, werk van Hennessey Performance Engineering Amerikaanse coach, Hij werd geboren met een duidelijke doelstelling: de 'face to face' de Bugatti Veyron Super Sport te verslaan. En hij is erin geslaagd, maar het herstel is geweest. Afgelopen februari, de Hennessey Venom GT bereikt 427,6 km / h, een record tot nu toe van een productie-auto.

Bij deze spectaculaire supercar, slechts 29 eenheden worden geproduceerd. Heart Corvette ZR1, drijfgas speciaal geprepareerde V8 LS9 7 liter en Lotus Exige body, waarbij het chassis verzamelen. We zullen zien hoe hij deze plaat doet, want het zal zeker niet Bugatti werkeloos blijven en aanspraak maken op de plaat verkregen in 2010.

2e. Koenigsegg Agera R: 420 km / h

De vijf snelste auto's op de planeetde Swedish bullet bezetten de tweede positie in de lijst genoemd Koenigsegg Agera dat de O pakket waardoor het nog voorstelt, kunnen bereiken is 420 km / h. Hoe krijg je? Nou dankzij een V8 biturbomotor 5,0, ik voerde E85 biobrandstof, ontwikkelt 1.156 pk en 122,36 MKG -in voor naar 973 pk en 112,16 MKG van 'conventionele' Agera, aangedreven door benzine octanos- 95.

Zweedse rivaal Veyron heeft in haar voordeel de verminderde gewicht tegen haar: 1.330 kg de Koenigsegg Agera R versus 1.800 kg Bugatti Veyron Super Sport. All 'gekleed' in een indrukwekkend esthetisch, volgens de exorbitante reclame prestaties.

3e. SSC Ultimate Aero TT: 412 km / h

De vijf snelste auto's op de planeetOnderste lade van het podium voor Ultimate Aero TT SSC Preparer, Specialist Ford-modellen. In zijn tijd was hij de eerste die het record dat de Bugatti Veyron werd vastgesteld op 408 km / h te breken, een record 412 km / h en bracht 'op de vleugels' voor 6.3 biturbo V8-motor, Chevrolet huis, het leveren van de Ultimate Aero TT in 1199 CV.

Echter, we waren teleurgesteld om het echte potentieel van de nieuwste updates van deze supercar te zien, want op papier de Ultimate Aero XT in staat om het bereiken zou zijn 439 km / h, een record dat niet officieel is bevestigd. Evenals het nieuwste werk van SSC (Shelby Super Cars), de Tuatara, die met een V8-biturbomotor van 7,0 liter en ontwikkelt 1.350 CV kan 'vliegen' tot 442,5 km / h. We wachten, Tuatara ...

4e. Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse: 408,84 km / h

De vijf snelste auto's op de planeetHet was de laatste om de lijst te openen. Bugatti gemaakt ambtenaar in april 2013 de maximale snelheid Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse. Dubbele verdienste voor de converteerbare versie van de Franse supercar: voor zijn broer Veyron 1,6 voor heel weinig, en ook wordt het snelste in serie gebouwde cabrio ter wereld. De chauffeur die dit record bij de controles van esteVeyron Vitesse 16.4 Grand Sport is opgenomen, heeft de Chinese Anthony Liu geweest. met 1200 CV macht, het is ook de meest krachtige in de geschiedenis.

5e. Bugatti Veyron 16.4: 408,47 km / h

De vijf snelste auto's op de planeetVoor de komst van de versies Grand Sport en Super Sport, 2005 Het betekende een keerpunt in de wereld van de supercars. geboren Bugatti Veyron 16.4, de door velen beschouwd als de beste auto ter wereld. Maar nu op de vijfde plaats en, zoals we eerder hebben gezien, de Super Sport-versie tot voor kort eigenaar van het record voor snelheidsrecords, een paar jaar geleden de Veyron 16.4 in staat was om iedereen te verbazen door het bereiken van de 408,47 km / h. Motor W16 8,0 liter, vier turbo's, 1001 CV,... Wil je meer prestaties?