Hva er den beste fottøy for å kjøre?

kjøring skokjøring skokjøring skokjøring sko

Med sommervarmen, skuespill ta sesong fottøy. Du må holde støvlene og satt på første rad sommersko, nemlig, sandaler, ballerinaer, flip flops, espadrilles, og andre. Denne tiden av året kan vi se kalde føtter og gå på jobb, gå eller uansett hvor vi går. Men pass på, når du berører klatre bak rattet, selv for en kort kjøretur, det er tilrådelig å bruke en egnet fottøy. Vi forteller deg fordeler og ulemper med sko sesongen.

flipflops

De er ikke anbefalt å kjøre. Vanligvis er disse typer fottøy ikke utsette enten til fots, er den eneste ganske løs. Det kan være et problem hvis vi sirkulere spesielt i byen og syltetøy, fordi clutchen igjen og igjen er for mye bevegelse av føttene og flip-flop kan frigjøres lettere. Hvis purker er din svakhet, får du deg en pluss i form på tå, hæl. For eksempel, en Minorcan.

ballerinaer

Kan være den perfekte å kjøre, forutsatt at de er for din størrelse, og du kan ikke forlate sko. Du tar din fot faget og kan bevege seg fritt og forsikret at "ikke gå glipp av". Den eneste "men" disse skoene er at hvis du bare skjemme deg kjøre svært ofte. Baksiden av danser wears og han ender opp som ser ut som et trekkspill.

Alpargatas

Mot du kan tenke på, hvis de har en liten hæl, jo bedre. Foten bevegelse vil være mer naturlig og vil koste mindre deprimerende pedalene. Uten å gå over. Det som er viktig, som i nesten alle typer fottøy, er å gå fot fottøy lagt og ikke for tung. Ikke tilrådelig å matche blonder rundt ankelen. Det kan kvitte loopen og koble opp med pedalene forårsaker en ulykke.

sandaler

Også hvis de har to eller tre centimeter av hælen, jo bedre. Og hvis de er sandaler som holder hele foten, også. Hvis de er høyhælte kunne skje to ting: For det første, at begge pedalene befor bryte hæler. Og den andre, som til slutt vil gjøre et hull matte av slitasje og du hekte hælen på den.

Vi var med ...

Mindre feminin men mer komfortabel og trygg å kjøre er den tennissko. Nå har du meget enkel og rask å sette på og fjerne. Hvis du kjører hver dag, ville en god ide være La alltid bilen et par av disse "sport" calzártelas før å sette seg bak rattet. Sikkerheten kommer først.