BMW zal een enkel platform voor al haar modellen te gebruiken

BMW zal hetzelfde platform voor al hun auto's te gebruikenBMW zal hetzelfde platform voor al hun auto's te gebruikenBMW zal hetzelfde platform voor al hun auto's te gebruikenBMW zal hetzelfde platform voor al hun auto's te gebruiken

De toekomst van de auto-industrie is onzeker. Het lijkt erop dat de elektrische auto is hier te blijven en dat in een paar jaar een groot deel van de auto's rijden autonoom zal zijn. echter, de data van deze voorschotten op het spel staan, met een industrie nog steeds ondersteund door fossiele brandstof aangedreven auto's.

daarom BMW heeft aangekondigd dat Alle auto's vanaf 2020, zal hetzelfde platform te gebruiken configureerbare kan afhankelijk van het type voertuig te bouwen allen tijde. Van de Duitse firma ervoor te zorgen dat deze beslissing wordt gekenmerkt door onzekerheid over de toekomstige omzet waar het bedrijf is post.

Toch heeft BMW wilde zijn trouwste volgelingen gerust te stellen en zorgt ervoor dat Dit flexibele platform voertuigen met voor-, achter- of vierwielige bouwen afhankelijk van de specifieke kenmerken van elke auto.

Aldus zullen zowel elektrisch en hybride voertuigen verbranding eenzelfde platform zal het bedrijf toelaten om kosten te besparen en flexibeler op de marktvraag, bewegen in een richting uitgesloten, althans tot nu toe, andere merken, waar de trend is om verschillende platforms, afhankelijk van wat voor soort energie op te bouwen bewegen per stuk.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

I-Pace eTrophy Jaguar en BMW M8 GTE: elektriciteit vs benzine

BMW E1: Dus elektrische auto's zijn 26 jaar later?

Ik BMW Vision Dynamics, voorgerecht toekomst i5