Tramontana: vreemden en grappige auto’s van het Spaanse merk

Tramontana, Spaans sportiviteitTramontana, Spaans sportiviteitTramontana, Spaans sportiviteitTramontana, Spaans sportiviteit

Half spel, de helft van de Formule 1, het concept van sportiviteit zijn zeer duidelijk in Tramontana. Deze Spaanse merk ontwerpt unieke auto's die genieten circuits. Als u meer dan een half miljoen euro, Tramontana heeft een auto voor u, vrijwel alles wat je vraagt, maar altijd met respect voor zijn filosofie van het krijgen van een super leuk en zeer radicale.

Omdat het het eerst een racewagen in 2005 geïntroduceerd, heeft Tramontana ongeveer 12 auto's per jaar gemaakt. Sportiviteit, exclusiviteit en luxe verzameld in een straat auto die goed zou kunnen racen en die u niet het gevoel helemaal tevreden totdat u afschrikken het rechte stuk van een circuit en stap op het gaspedaal.

Sindsdien hebben we een ontmoeting met de Tramontana R, een uitvoering met gesloten koepel het gevoel in een gevechtsvliegtuig plaats van een sportief gebruik verhoogd en Tramontana XTR, een converteerbare tweezitter dat vandaag de dag, komt uitsluitend om ervoor te zorgen dat alle eisen van de klant wordt voldaan.

Tramontana XTR: Ontworpen om te vliegen

Als u wilt dat een Tramontana XTR een hoop geld, maar ook waardevolle nodig. De nieuwste versie is voorzien van een 888 pk V12-motor dat reikt 100 km / h vanuit stilstand in slechts 3,3 seconden. Vanaf hier droomt hij omdat Tramontana je zal geven wat je vraagt. Koolstofvezel, titanium, hout of zelfs goud. De beste kwaliteit materialen en de beste afwerking die uw supercar iets uniek in de wereld zal maken.

Sprong in overzeese markt

De groei van het merk kan alleen worden vergeleken met de brute versnelling van de modellen. In slechts 12 jaar, heeft Tramontana een niche van de meest begeerde van degenen die willen genieten in een circuit als een kind supercars. Tramontana niet maken auto museum, zijn auto's aan het pedaal grondig te genieten.

Daarom, en vanwege de kleine groep kopers die een van hun machines kunnen krijgen, Tramontana heeft zich in de Britse markt, waar ze altijd al een niche bedrijven die hebben gekozen voor sportiviteit zonder grenzen.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Tramontana, poëzie in beweging

Tramontana XTR, de Spaanse extreme versie

Tramontana R, Spaanse karakter