Skoda nye SUV kan debut på Genève Motor Show

Skoda nye SUV kan debut på Genève Motor Show

Det ble lagt opp til at den nye SUV Skoda er arkivert under den kommende bilutstillingen i Paris i oktober. Men en utviklede bilde på Facebook-siden til Skoda Tsjekkia kunne fremme en hengende presentasjon. Den nye tsjekkiske SUV, som kan kalles Skoda Snowman (eller Skoda Kodiak, ifølge andre rykter), vil trolig være en av hovedpersonene i Geneva Motor Show, å bli holdt i mars.

Bare fremtidige data er kjent Skoda bil. Det som synes sikkert er at det vil være en SUV som vil være tilgjengelig i versjoner fem sju seter og deler mange funksjoner med andre generasjon av Volkswagen Tiguan. Skoda Snowman, å bli kalt det, kommer sitter på MQB modulplattformen Volkswagen Group.

Skoda er planlegging 'noe stort', som de sier på sin Facebook, og dette kan være den nye Skoda Snowman, en bil ville være rundt 4,64 meter lang, et trinn over Skoda Yeti. presist Yeti vil være neste på listen i fornyet offensiv den tsjekkiske merket SUV.

I de kommende ukene vil vi vite mer konkrete detaljer om Skoda overraskelse for Genève, en hemmelighet, så langt, veldig godt bevart.

Du kan også være interessert

- Future SUV Skoda

- Skoda ser på fremtiden: Skoda Yeti og Skoda Octavia 2017 2018

- Skoda faktisk forbruk, reelle forbruket av biler