Nissan Juke og urbane SUV rivaler

Nissan Juke og urbane SUV rivalerNissan Juke og urbane SUV rivalerNissan Juke og urbane SUV rivalerNissan Juke og urbane SUV rivaler

plattform Utility B-segment bil, men med et design som minner SUV eller SUV (litt hevet legeme i forhold til bakken legeme med beskyttelsessoner, overdimensjonert støtfangere, etc.), disse er konturene av 'Crossovers' eller urban SUV, av Nissan Juke Han ble hedret for å slippe dette segmentet å stige.

Nissan Jukei 2014, Nissan har begynt markedsføring 'Restyling' Juke, en som har premiere fant sted oppdatering utvalg på Geneva Motor Show i år. I denne fornyet Juke, risikabelt og futuristisk design er fortsatt en av sine styrker, samt å oppdatere mekanisk utvalg, som omfatter som en nyhet i den nye bensinmotoren 1.2 DIG-T 115 hk (Mer om Nissan Juke 2014).

Mange bilprodusenter ønsker å plante kamp for å Nissan Juke, en av bilene bestselgende Nissan i Europa med sin eldre bror, Qashqai. Fra januar til september i år, Juke Det er den andre modellen i sitt segment registrert, bare overgått av Renault Captur (Som vi vil snakke). Men hvordan de er nye Juke rivaler? ¿og dens nåværende rivaler? Vi analyserer dem kort.
Mer om dagens utvalg av Nissan Juke

Urban SUV kommer ...

jeep Renegade

jeep Renegadeankomst av jeep Renegade det spanske markedet er overhengende. Amerikanske designet og produsert i Italia, den minste Jeep mot B-segmentet med kvaliteter av sann SUV, men også med en meget attraktiv bilde som vil kreve mye av dine potensielle kunder. I sin konstruksjon, benytter arkitektur "small-wide" Vi kan også finne på Fiat 500L -og som skal benyttes i fremtiden 500X helt trekkraft med ulike mekaniske konfigurasjoner for å resultere i et stort utvalg. der 4x2 og 4x4, og manuelt endrer hastigheten 5 og 6, en dobbel clutch DCT 6 forhold og, spesielt, ett Automatiske tannhjul 9.
Les mer om Jeep Renegade

Fiat 500X

Fiat 500XOg du ville ha forventet tidligere, den nye Fiat 500X vil dele tekniske gener med jeep Renegade. Under panseret, kan du innlemme fire bensinmotorer -1.6 112 HK, 1,4 Turbo MultiAir II 142 hk 1,4 MultiAir II 172 hk og 187 hk Tiger 2.4 og annen tre diesel -1.3 Multijet 96 hk, 1,6 Multijet 122 hk 2,0 Multijet og 142 hk. Et fremtredende trekk i Panda Kors-systemet er eksistensen 'Traction Plus', i stand til å sende dreiemoment til det bakre (i forhjulsdrevne) før signifikant tap av drivhjulene. Ifølge versjoner, kan du også bli kombinert med AWD. Les mer om Fiat 500X.

Suzuki Vitara

Suzuki Vitaranylig presentert på Paris Motor Show 2014, Suzuki Det gir et kurs skifte navn Vitara (nå, så langt, uten ordet Grand, reservert for SUV vi vet alle større). Med en mer moderne, ungdommelig stil og selv sportslige fargestoffer, den Suzuki Vitara nytt Det målte 4,17 m og vil i første omgang bli tilbudt med to motorer: en 1,6 bensin 120 hk og 120 hk 1.6 Diesel. Vil ha forhjulsdrift versjoner og AWD Allgrip, en innretning og utgitt i SX4 S-Cross. I avsnittet om sikkerhet og komfort elementer som systemet de inkluderer 'Radar Brake Support ', som varsler føreren når det registrerer fare for kollisjon med bilen foran i byen og automatisk aktiverer bremsene like før ulykken. Suzuki Vitara mer om

Den nåværende konkurranse Juke

Opel Mokka

Opel Mokkaden Opel Mokka Det er en av de direkte rivaler Juke. Det er litt lengre enn den Nissan modell med 4,27 m lengde 4,13 m i forhold til Juke. den Mokka felles teknisk plattform med Chevrolet Trax, en modell som ikke lenger vil bli solgt over 2015 ved fratredelse av det amerikanske firmaet å selge sine biler i Europa. Mekaniske versjoner som tilbys av Mokka er som følger: en bensin 1.4 Turbo 140 hk, 1,4 Turbo bi-brensel bensin og LPG (flytende petroleumsgass) 140 hk og en diesel 1,7 CDTI 130 hk (som vil bli erstattet i kort tid med en ny 1,6 CDTI 136 hk). Som for utstyr versjoner tilgjengelige trimme nivåer er tre: Selektiv og Business Excellence.
Les mer om Opel Mokka.

Peugeot 2008

Peugeot 2008En av de tøffeste motstanderne av Nissan Juke er Peugeot 2008. I utvalget av fransk bil, er det ingen mulighet til å velge 4x4-stasjonen variant; I stedet, spesielt jernbane enhet grep kontroll, ekstremt allsidig det er slik at 2008 for å overvinne forhold av varierende kompleksitet. I sin mekaniske rekke mindre kraftige motorer tilbys i Juke. Nemlig, kan du velge to bensin -1,2 e-VTI 82 hk og 1,6 VTI 120 hk og to Diesel -1,6 e-HDI 92 hk og 1.6 e-HDI 115 hk.
Mer om Peugeot 2008

Renault Captur

Renault CapturHvis de registrerte akkumulerte omsetning av 2014 er analysert, er Renault Captur skrider antallet registrerte Juke enheter. Den franske modellen, utledet direkte fra teknisk plattform Clio, Han har klart å 'fange' publikums oppmerksomhet hovedsakelig takket være sin design. Det er kun tilgjengelig i front-wheel drive versjoner og dens mekaniske utvalg finner vi tre motorer som strøm kan variere mellom 90 og 120 hk.
Les mer om Renault Captur

Skoda Yeti

Skoda YetiEtter vårt syn på Skoda Yeti er urban SUV med et bredt utvalg fra synspunktet med tilgjengelige versjoner (4x2, 4x4, to typer av karosseriet, manuell girkasse og automatisk DSG, etc.). I sin favør, det har også en meget romslig og med mange praktiske løsninger innvendig. Tjene som et faktum at blant sine rivaler i dette segmentet, Yeti Det er den som tilbyr mer last i bagasjerommet (405 liter). I vår erfaring, off-road og 4x4-stasjonen bygget i, Yeti den opererer med stor kreditt, har en atferd som noen ganger ligner en ekte SUV. Foreløpig tilbyr ulike motorer hvis strømmen er mellom 105 og 170 hk.
Mer om Skoda Yeti

Ford Ecosport

Ford EcosportVi avslutter vårt utvalg med nåværende rivaler Nissan Juke med sexy Ford Ecosport, en urban SUV heller større med 4,27 m lengde. Området tilgjengelig i Spania denne bilen ikke er så bredt og variert som tilbyr alle sine motstandere, være i stand til å velge bare forhjulstrekk og to motorer (bensin 1,0 EcoBoost- 125 hk og diesel 1,5 TDCi 90 hk ).
Mer om Ford Ecosport