Wereld Jurassic auto’s, sterren in een wereld van dinosaurussen

Wereld Jurassic auto's, sterren in een wereld van dinosaurussenWereld Jurassic auto's, sterren in een wereld van dinosaurussenWereld Jurassic auto's, sterren in een wereld van dinosaurussenWereld Jurassic auto's, sterren in een wereld van dinosaurussen

Meer dan twintig jaar zijn verstreken sinds verstreken Jurassic Park Hij blij de wereld met zijn dinosaurus park. In de Steven Spielberg ster voertuig was een Ford Explorer 'Rail' dat ze eruit zien en wilden met iets minder dan een T-Rex. Twee sequels, wat niet lukte, lukte dat de eerste film, veertien jaar later, heeft een kwartaal waarin opnieuw 's werelds duurste themapark, gelegen op het mythische eiland Betrokken, de hoofdpersoon. In deze vierde aflevering, Jurassic Wereld, de Explorer gaat beter leven, worden vervangen door tres Mercedes modellen: de AMG 450 GLE Coupe, de mega-road G63 AMG 6x6, de Mercedes Sprinteren mastodóntico Unimog.

Het is niet de eerste keer dat Mercedes en stemrecht Jurassic Park gaan hand in hand. Als we terugkijken, de Mercedes M-Klasse Hij maakte zijn eerste publieke optreden in The Lost World. Maar zoals in Jurassic alles zal groot zijn, nog meer, dit keer zijn er drie modellen van deze merken van de ster die het podium met de reuzen van de Jura, Trias en Krijt zullen delen.

Auto's Jurassic Wereld

En ongetwijfeld, van de drie, Het is de onbetwiste ster nieuweling Mercedes GLE Coupe in zijn meest radicale: de AMG 450, zich onder de motorkap een V6 3.0 liter en 367 pk. In deze twee perfecte beesten om te wandelen het ruige landschap van het eiland zijn Betrokken World Heritage Jurassic toe te voegen. Veel zal zien in de film de indrukwekkende G63 AMG 6x6 in verschillende sequenties leidt de hoofdpersoon van Jurassic Wereld, Chris Pratt. met zeswielaandrijving, het beest van de G-Klasse Mercedes beweegt dankzij een hart Biturbo 5.5-liter V8 en 544 pk.

Intussen is de derde ster in stelling is de brute Unimog in de film optreedt als ambulance dinosaurussen. Een ambulance potentieel is niet kort: uw OM934 5.1 betaalt niet minder dan 231 pk. Afronding van deze foto van 'sterren' diverse bedrijfswagens Mercedes Sprinter die, hoewel minder opvallende, ze hebben ook hun minuten op het grote scherm.

Al deze inzet met Duitse smaak volledig Nublar zal binnenkort te zien, te weten 12 juni in Spanje. De verwachting is groot, niet verrassend, door de terugkeer van Star Wars, Jurassic World is een van de meest verwachte films van 2015.