Hoe mapping uw browser wordt bijgewerkt

Hoe mapping uw browser wordt bijgewerktHoe mapping uw browser wordt bijgewerktHoe mapping uw browser wordt bijgewerktHoe mapping uw browser wordt bijgewerkt

Wat ze gemeen hebben, Audi, BMW, Fiat, Ford, Nissan, Renault of Toyota? Alle mapping geïntegreerd in hun auto's browsers dagelijks bijgewerkt door Hier, een bedrijf dat deel uitmaakt van Nokia. Geografen op voertuigen met een specifieke technologie, zijn verantwoordelijk voor het voeden van de kaart, zodat het een bevaarbare cartografie door de eindgebruiker, dat wil zeggen de bestuurder.

Het milieu door waarin wij opereren is voortdurend in beweging. Infrastructuur, straatnamen, rotondes Hij voegde 2.000 per jaar in Spanje, verandert de richting van het verkeer ... een uitdaging voor het bedrijfsleven in kaart brengen en navigatie toepassingen. een gemiddelde van 2,7 miljoen wijzigingen worden elke dag gemaakt. Om deze updates uit te voeren, heeft hier verschillende tools. Eén van hen, officiële bronnen zoals gemeenten, kadaster, provinciale directies, het Nationaal Instituut voor de Statistiek (INE), benzinestations, parkeerplaatsen, openbaar vervoer (navigatie voor voetgangers), waarschuwingen voor webpagina's. Alle wijzigingen in de database worden automatisch bijgewerkt, maar worden vervolgens om de twee weken gevalideerd. dan, drie maanden een update op grote schaal, die wordt aan de klanten wordt geleverd, zoals automerken.

Het wordt ook gecontroleerd op de plek als deze updates om de kaart match realiteit. Om dit te doen, analisten rijden miljoenen kilometers veld rijden door het vergelijken van de database met de werkelijkheid. Aan het eind van elk jaar kan worden gecontroleerd meer dan 350 steden.

Snijkanttechnologie

Om de echte wereld te vangen, hier teams gebruik maken van drie technologieën:

360º. De rotatie van ongeveer laserstralen in het dak van het voertuig tot 1,3 miljoen digitale punten per seconde vast te leggen, Het is het genereren van een driedimensionale visualisatie van alles rondom het voertuig. Het doel is om een ​​3D virtual reality waarmee de gebruiker naar binnen voelen.

Catch positie. Dankzij meer nauwkeurige GPS-systeem en speciale apparatuur, apparatuur aan boord van voertuigen opgeslagen gegevens en uiterst nauwkeurige metingen zoals snelheid, hoogte, beginpositie en oriëntatie ...

camera's. Terwijl de auto beweegt, Meerdere camera's met een hoge resolutie te bekijken Zij zijn verantwoordelijk voor supplement data met afbeeldingen.