10 auto’s die meer ligarás

10 auto's die meer ligarás10 auto's die meer ligarás10 auto's die meer ligarás10 auto's die meer ligarás

Lamborghini Gallardo LP 560-4

Hoewel deze 'bull' is overleden, zijn opvolger heeft een zware baan vooruit. de joviaal, na 10 jaar in de markt, is het de best verkochte Lamborghini geschiedenis. Toegegeven, het was de jongere broer en ik heb niet de scissor deuren Murcielago. Maar hij had niet nodig om harten te breken. Een decennium heeft geleid tot veel, maar alle versies, hoe meer liefde is de LP 560-4, vrucht van die update na de eerste vijf jaar van het bestaan.

Porsche 911 Turbo

Wat elke Porsche 911 Het is genoeg en genoeg te koppelen? Ja. Maar in de wereld van dromen, waarom genoegen nemen met de knappe klasse wanneer je de koning van de dans kan hebben? Turbo vertegenwoordigt perfectie in het heelal 911. Of het nu in coupe of cabrio versie, ofwel de variant 'standaard' -of 520 pk- of S, met 560 pk, 911 Turbo is een race auto vermomd als een straat auto.

Aston Martin Vanquish

Het goede komt altijd terug. En de waarheid is dat de Aston Martin Vanquish 'Hij stierf' te vroeg. Maar net als de Phoenix, Hij stond op uit de as om terug te keren en het einde van de heerschappij van DBS, dat zal de geschiedenis ingaan als de auto 'nieuwe James Bond', dat wil zeggen, Daniel Craig. Maar dat wil niet zeggen dat de volgende film die u te zien met de nieuwe Vanquish, dat als niet was in 'Skyfall' is omdat hij werd gevangen in de greep van de geboorte. Licentie om te doden, er was nooit beter aanspraak op competitier.

Het koppelen van auto's alleen

Ferrari F40

'rampantes Cavallinos' veel en ja, bindt allemaal geweldig. Maar degenen van wie we houden van de motor, als de keuze tussen iemand die een Ferrari 360 Modena en rijdt Ferrari F40, zullen we duidelijk hebben. Hij werd geboren op 40 jaar van Ferrari te vieren en achter zijn masker van de 'straat auto' verstopte hij een echte renpaard. Einde van de dag en niet zou stoppen met lof over te geven, maar ik zal vatten: als je leeft legende ...

range Rover

We vertrokken een beetje te gaan naar een sportieve reus. het effect range Rover voor ons meisjes het is vergelijkbaar met dat onderwerp 'Ik hou niet van jongens met te veel spieren'. En het kan waar zijn, maar dan is er altijd de uitzondering. En dat is waar een van losmejor SUV op de planeet. Het is enorm, heeft tot 510 pk potencia, is er geen manier waarop je kan weerstaan ​​en is zo mooi dat zelfs pijn doet. Kun je nog meer?

Nissan GT-r

Wat kan worden gezegd GT-r? De samoerai, de Japanse sport bij uitstek. Zullen deze airs video game? Zullen zij hun 550 pk Macht? Zal uw lijn en andere configuratie aan de Europese sport? Wat het ook is, deze auto, met zijn zeven jaar, heft hij passies. Het toonde aan dat na al die jaren, is nauwelijks veranderd. En bovendien heeft ze niet veel pint van plan om dat te doen.

F-Type Coupe Jaguar

De bad guy, de donkere kant van het Britse merk. Dus verkochten we de laatste Super Bowl niets minder dan Tom Hiddleston, Ben Kingsley en Mark Strong. Voor veel schurken verleiding is je spel en als we moeten beseffen dat in een auto, want dit is de Britten dat in je opkomt. In het kort, dat degenen die pirran door de 'slechte' en 'dark side' die hetzelfde voor rijden deze auto zal doen. en de F-Type, duidelijk.

Het koppelen van auto's alleen

Audi RS6 Avant

Familiar ?? Ik kan zijn naam te zeggen, kunt u uw configuratie zeggen, maar de waarheid is dat we niet een gelukkig gezin binnen voorstellen. Niet als hij is gekleed in matte grijze die we hebben gezien bij verschillende gelegenheden, onder andere, die Audi hem dit seizoen Cristiano Ronaldo heeft gegeven. Maar de waarheid is dat als je een van deze, je hoeft niet christelijk te binden aan zijn: het ontwerp en de 560 pk en genoeg over voor het.

Morgan Aero Supersports Coupé

Er zijn geen auto's in de wereld als Morgan. Het Britse merk is erin geslaagd om het verleden naar het heden te brengen in hun modellen, die het beste voorbeeld Aero Coupe. zie Supersport Het is voor het geven en een vleugje sportiviteit, een term die gaat als een handschoen die personeel aan te trekken. Liefhebbers van vintage, bohemien en kleine dakkapellen zullen smelten voor wie het besturen van een Morgan Aero.

BMW M3

We eindigden onze lijst met 'Heartbreaker' op wielen met een andere mythe: BMW M3. De sport-versie van de 3-serie, de meest karakteristieke van degenen die zijn geboren in M ​​Motorsport. M3 gebeurt een beetje zoals de Lamborghini Gallardo: Het is het kleine broertje die straat leidt. En het geeft precies hetzelfde als wat generatie praten, maar het is waar dat de eerste bij de bal 1986, met de karakteristieke dubbele koplampen en ochenteros lucht komt dichter bij corazoncito. Maar het is niet een kwestie van exquise: deze auto is een ander linking alleen. En het zal dus hun hele leven blijven.