Dus de SUV bereik van Mazda: CX-3 en CX-5

De Mazda CX-3 en CX-5 zal in de beste test om te testenDe Mazda CX-3 en CX-5 zal in de beste test om te testenDe Mazda CX-3 en CX-5 zal in de beste test om te testenDe Mazda CX-3 en CX-5 zal in de beste test om te testen

Mazda Het zal laten zien technologie en design SUV In onze test het beste, evenement wordt gehouden in Showground Las Rozas in Madrid op 11, 12, en 13 november, met zijn aantrekkelijke SUV Mazda CX-3 en CX-5. Beide modellen ijkpunten hun segment, kan rijden, zowel op de openbare weg, zoals in een aardschakeling, en weet dus het product uit de eerste hand. Om te gaan met de theorie geleerd, heb je de belangrijkste kenmerken van elke auto. Boek hier uw test.

Test The Best SUVDit is de CX-3

de SUV compact van Mazda CX-3, afgemeten 4,27 meter en maakt indruk met zijn mooie foto. Kwaliteit, rijdynamiek en touch die ook uitzenden toegevoegde waarde met alle modellen van het merk (lees hier onze eerste test). Mechanische reeks bestaat uit een benzinemotor 2.0, trouw aan de aspiratie atmosferisch (Nr turbo), die opgedeeld is in twee versies, 120 pk 150 pk. De twee varianten zijn verkrijgbaar met voorwielaandrijving en vierwielaandrijving. versies 4x4 een voorspellend systeem omstandigheden van lage grip voorspellen en variëren koppelverdeling tussen de assen voordat instabiliteit optreedt.

de diesel versie de CX-3 Het heeft een moderne motor 1.5 van 105 pk, Het bekend om zijn hoge driveability en efficiëntie. Het is ook beschikbaar met tractie 4x2 en 4x4. Alle motoren kunnen worden gekoppeld aan een automaat van 6 versnellingen, hetzelfde als met handleiding. ontwerp CX-3 Het laat niemand onverschillig en vertegenwoordigt een zeer dynamisch en de sportiefste SUV in zijn klasse. Geweldig product en groot beeld.

macht105-150 pk
gemiddeld verbruikVan 4,0 l / 100 km
versies4x2 en 4x4
lengte4,27 meter
romp350 liter

Dit is de Mazda CX-5

Een stap boven de CX-3 ligt het Mazda CX-5 (op de link u de test wordt afgebeeld), een SUV middelen van 5 personen en 4,6 meter lang. de CX-5 Het was de eerste Mazda in gedefinieerd in de SKYACTIV technische script, techniek filosofie Mazda hij hoopt te blijven het optimaliseren van conventionele om de voortdurende uitdagingen van de auto te overwinnen. Efficiëntie en effectiviteit CX-5 Het is gebaseerd op een lichtgewicht chassis, maar de vlucht en extravagant dure materialen, zoals aluminium of koolstof, en benutting van de mogelijkheden hogesterktestalen en het herdefiniëren van de structuur van de monocoque, een buitengewone balans tussen stijfheid, lichtheid, de veiligheid en de economie van de bouw te bereiken.

CX-5Motoren CX-5, zowel 2.2 Diesel, 150 en 175 pk (High cylinder wanneer de toon te verlagen), zoals 2.0 benzine 165 pk (Atmospheric tegen de wijdverspreide turbo), volg ook lijnen eigen ontwikkeling te bereiken een hoge mate van efficiency, plezier en prestaties. SKYACTIV Ook het evolueert traditionele versnellingsbakken en transmissies 4x4, het minimaliseren van wrijving en het verbeteren ondertussen de efficiëntie en dynamiek Mazda CX-5.

macht150-192 pk
gemiddeld verbruikVan 4,6 l / 100 km
versies4x2 en 4x4
lengte4,55 meter
romp460 liter

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Nieuwe generatie Mazda CX-5 2017

Is het de Mazda roterende motor terug te keren?

De Mazda 6 wordt vernieuwd