Afscheid van de vergunning noodzakelijk om taxi’s rijden

Afscheid van de vergunning noodzakelijk om taxi's rijden

bovendien bestaan ​​alleen in Spanje, BTP vergunning machtigt rijden voertuigen die met andere categorieën kunnen worden aangestuurd die reeds bestaat uit de Europese licentie, waardoor verwijdering, voor DGT, volledig gerechtvaardigd.

De huidige vergunning BTP mag besturen prioritaire voertuigen tijdens het rijden in hulpdienst voertuigen die busing bij het uitvoeren schoolkinderen en voertuigen voor personenvervoer indienststelling van deze aard, allemaal met toegestane maximumgewicht van ten hoogste 3500 kg massa aantal zitplaatsen, met inbegrip van de bestuurder, niet meer dan negen'. dit omvat taxi's, ambulances, veiligheid voertuigen en minibussen en bestelwagens van het Leger en waardering.

Dus, vanaf de eerste dag van 2016 Houders van deze vergunning kunnen blijven deze voertuigen mag besturen normaal. Tegen de tijd dat moeten ze vernieuw uw vergunning B zal niet langer onder de BTP te noemen. Tot die tijd hebben ze niet aan een formaliteit te doen.

Het besluit om de BTP te verwijderen worden weerspiegeld in de bestuurdersverordening, na publicatie in het Staatsblad een koninklijk besluit moet vóór 31 december worden goedgekeurd. Koninklijk besluit opgenomen van de EU-richtlijn over het gemeenschappelijk Europees rijbewijs.

Volgens de DGT, Deze hervorming wordt nog verwerkt, afwachting van het advies van de Raad van State.