Renault geval emissies: onderzoekers concluderen dat de motoren niet trucaje hebben

Renault geval emissies: onderzoekers concluderen dat de motoren niet trucaje hebben

De leden van het Franse agentschap voor Energie en Klimaat (DGEC), die het ministerie van Milieu, Duurzame Energie Groei en het Frans werden gepresenteerd afgelopen donderdag in verschillende centra van de Franse firma. Het doel was vinden bewijs dat het gebruik van een hanteringsinrichting uitstoot zou kunnen blijken vergelijkbaar met wat werd gevonden in voertuigen van de Volkswagen-groep.

Na de tests werden uitgevoerd in verschillende willekeurige dieselvoertuigen handtekening centra, autoriteiten Ze uitgesloten het bestaan ​​van dergelijke positieve. echter, ja sommige verschillen gevonden in de uitstoot. De omvang van deze verschillen worden bepaald door onderzoeken die later worden uitgevoerd.

Zoals gemeld door Renault, in situ onderzoeken ze werden uitgevoerd op het hoofdkantoor van het bedrijf in Lardy technisch centrum en de Techocentre dat het bedrijf in Guyancourt uitgevoerd. Bovendien, handtekening was klaar om samen te werken nauw samen met de onafhankelijke commissie en de eventuele extra onderzoeker bepaald door het Franse ministerie van Financiën om de situatie te verduidelijken.

De Franse minister van Ecologie, Duurzame Ontwikkeling en Energie, Ségolène Royal, en zei afgelopen donderdag dat Renault heeft elk apparaat dat de resultaten van de emissies verandert niet installeren. 'Aandeelhouders en werknemers kunnen het stil zijn, "zei hij. Maar, zei hij, indien ontdekt 'overschot' in gehalten van kooldioxide en stikstofoxide, zowel Renault en twee buitenlandse merken. Hierbij wordt hij voegen dat de medewerking van de auto-groep waarbij "voorbeeld".

Franse minister van Economie Emmanuel Macron, is toegetreden tot de geruststellende boodschap, om ervoor te zorgen dat Voor Renault Renault 'no way' kan worden vergeleken met Volkswagen. Het heeft ook aangegeven dat de autoriteiten hebben gedaan sinds september vorig jaar verschillende controles om de informatie die merken te brengen aan hun klanten en dat Renault is een van de ondervraagde fabrikanten te controleren.

Echter, deze verklaringen niet in geslaagd om Renault aandelen te voorkomen daalde gisteren in zak tot 20 procent, hoewel aan het eind van de dag de val was afgenomen tot 10,28 procent.

U kunt ook geïnteresseerd

Renault tas valt op de angst voor een soortgelijke Volkswagen case

Volkswagen schandaal emissies: EIB-leningen worden verlamd

De Amerikaanse EPA en blijft Volkswagen schandaal uitstoot onderhandelen