Porsche Cayenne 3.2 V6

Porsche Cayenne 3.2 V6.Porsche Cayenne 3.2 V6.Porsche Cayenne 3.2 V6.Porsche Cayenne 3.2 V6.

Blant sine dyder streker linearitet og glatthet med å levere denne kraften, en funksjon som gjør den til en virkelig fengslende kjøretur fra synspunkt av drift din smak. Men som kjøper en Porsche søker mer enn velkommen. også på jakt etter sportslige opplevelser, og i denne forstand Cayenne V6 har forlatt oss litt kaldt; fordi det kommenterte vinning kraft og dreiemomentet ikke blir deretter reflektert i ytelse.

Faktisk resultatene oppnådd med vår test enhet er avgjørende. Den nye Porsche trenger 12,2 sekunder for å akselerere fra 0 til 100 km / t og 33,5 for å dekke kilometer stående start. Kort akselerasjon tallene at selv hengende etter de som er oppnådd på det tidspunkt Touareg. Heller ikke kan det sies at deres elastisitet er spektakulær, investere 250 meter og nesten ni sekunder for å gå 80-120 km / t er en periode av tid og ingenting spektakulære meter, i tillegg representerer bor tilbake bak Volkswagen, modell, på den annen side, er litt tyngre. Hvor er den fellen? ...Økning / reduksjon:Cayenne V6 har ikke nådd 10 i dette avsnitt for dekkene montert helt asfalt; fordi takket være sin motor og reduksjons cortísimas og traction kontrollsystemer, kan dette Porsche ansikt på baksiden eller fallende real vegger.
grøfter:Gatedekk igjen begrenser mulighetene til bilen, imidlertid, og evnen til å fremme avgir elektroniske overførings og traksjonsstyresystemer, er i stand til å bevege seg fremover, selv om bare ett hjul har trekkraft kapasitet. Enkel å overvinne meget sterke bridge kryssinger er maksimum.
Trinn møne:Porsche kamp er ikke akkurat liten, noe som alltid representerer et hinder for å ta opp slike hindringer. Imidlertid er den høydejusterbare suspensjon tilbudt som et alternativ i sin høyeste stilling, noe som minsker innflytelsen av denne funksjon som det beveger seg bort understellet bakken ikke mindre enn 27 cm, som er mye mer enn det tilbyr noen TT.Ansvarlig, i stor grad, er dens forskyvning. Og det er så bra oppmerksom på at denne sekvensen Tiptronic for sin mykhet og det faktum av å ha seks-trinns automatgirkasse er vunnet, blir devaluert på grunn av noen enormt lange utviklingen. Mens topphastighet oppnås i den femte og godt under injeksjonen snitt. Med så lite vellykket oppsetning hopper mellom girene er veldig store og også la den sjette hastigheten utstyret utelukkende som en lettelse som bare er brukbare på flat mark. Med andre ord, er fordelen som ville gi sekstrinns girkasse tapt.

Selv ledelsen i automatisk modus -stilling "D" av joystick, meget borgerlig, som demonstrert ikke bare deres viss treghet i å svare på kravene til gasspedalen, men operasjonen kurator for "quick-down" som oppholder seg i en relativt lang marsj ved å redusere, begrenser evnen til å håndtere ganske raskt forbikjøring. Sistnevnte, sammen med det særegne svimlende, tvunget til å gå litt tid med foten "til bord" hvis du ønsker å opprettholde en viss elastisitet av motoren, som til slutt utløser forbruk. Og hvis ikke, de er der for å bevise 25,5 liter per 100 kilometer som har konsumert vår testenhet, og at du utfører en rask-turist, men aldri sportslig kjøring.

For å oppnå en viss dynamikk og verve i inngang, må det alltid holde motoren over 4500 rpm, som betyr "bestått" automatisk modus "D" for å ty til manuell sekvensiell skift bruk. På den annen side noe som ikke er et problem, fordi i motsetning til automatisk modus, hastigheten på reaksjoner i boksen på denne måten, og deres ledelse, er svært tilfredsstillende så virkelig 'manualer' som resultat. Således er det dermed oppnås også ha den motor som holder godt selv som innrømmer downshifts involverer å bringe hastigheten til motoren til skjæreeggen injeksjon.Vår testenhet har vist seg å være en av de mest effektive våpen vi har prøvd ut asfalten halvdel. Det er klart at viskøse permanent firehjulsdrift med variabel distribusjonssenter differensial og trekkraft reguleringssystemet (PTM), for å sikre evnen til å bevege seg selv med et enkelt hjul trekking.Men det er ikke alt. Porsche har også et effektivt system stabilitetskontroll (PSM) som aktiverer bestemte programmer for ABS og ABD orientert spesielt kjører utenfor vei, og hvis arbeid forsterkes av den justerbare oppheng valgfri høyde utstyrt bilen, noe som gjør det mulig lav til å avverge ikke mindre enn 27 cm fra bakken. Mye mer enn noen SUV tilbys i standard konfigurasjon.
Med alt dette ikke rart at det er få hindringer som motstår Porsche. Men i tillegg til alt dette, den automatiske girkassen tiptronic har en veldig kort redusere som tillater deg å håndtere svært kompliserte trinn trinn person, og også en funksjon som kalles "Hill Holder" som hindrer at bilen sklir tilbake når man starter på en skråning.
Med den ene og andre, klatre opp eller ned rampen maksimal helning er en enkel sak.