10 politie auto’s meest spectaculaire

Top 10 supercars politieTop 10 supercars politieTop 10 supercars politieTop 10 supercars politie

'Bad cops, bad cops', zegt een lied parodie van de politie in de legendarische serie The Simpsons. 'Bad Polis' zou worden vertaald. En een manier van zijn 'zelfvoldane', en zelfs een beetje smakeloos Alles moet worden gezegd is fardar supercar. Vooral wanneer de politie gebruikt voor vangst van de 'dieven' en 'apatrullar de stad'.

Kunt u zich een Torrente een Seat Leon Cupra, bijvoorbeeld? Pure fictie. echter, deze tien gevallen zijn absoluut reëel, zonder dat het tellen van de veel meer dat we de lijst hebben nagelaten.

* Bugatti Veyron - Dubai:

Bugatti Veyron - Dubai

de Dubai politie Het is beroemd voor het hebben van een in uw garage talloze supercars: Ferrari FF, Audi R8, Mercedes SLS, Nissan GT-R, Lamborghini Gallardo, McLaren MP4-12C, Aston Martin One-77, ... en als kroonjuweel, een Bugatti Veyron. Frans hiperdeportivo bijna ongemerkt supercar tussentijd; echter zijn spectaculaire mechanica cilinder 16, en 4 turbo meer dan 1000 CV Zullen blijven, op weg een auto na alles. En politie van Dubai genieten zoals iedereen.

* Dodge Viper SRT - South Carolina:

Dodge Viper SRT - South Carolina

een Dodge Viper SRT kon alleen worden politie-auto in de Verenigde Staten. Een supercar DNA honderd procent Amerikaans, met een enorme V10 8.4 liter en 649 CV De macht in de laatste update. De echte terreur van de 'dieven' in Zuid-Carolina, aan de oostkust. Onmogelijk om de 'polis' ontsnappen: 0 tot 160 km / h in slechts 9,2 seconden.

* Lamborghini Gallardo LP560-4 - Italië:

Lamborghini Gallardo LP560-4 - Italië

En als een Dodge Viper is perfect voor de Amerikaanse politie, wat beter dan een Italiaanse supercar en gefokt voor politie transalpina. Veel leden van de veiligheid in Italië bewegen in een Lamborghini Gallardo LP560-4 zoals je ziet in de afbeelding. In zijn maag, een V10 5.2 560 pk Het geeft leven aan een supercar die onlangs de productie gestaakt. Het is tijd om een ​​Lamborghini Huracán te kopen, toch?

* Nissan GTR - Abu Dhabi:

Nissan GTR - Abu Dhabi

We weten allemaal dat er in de Arabische landen, zoals Abu Dhabi, de olie geeft veel, maar een hoop geld. Niet alleen de sjeiks, politie blijkbaar ook ... We hadden het voor de politie van Dubai en spectaculaire garage vol met supercars. in Abu Dhabi Ze zijn niet ver weg, want het beschikt over een van de meest begeerde en indrukwekkende auto's de automotive wereld: Nissan GT-r. Een 'ninja' op wielen met twin-turbo V6 3,8 liter levert dat op de Japanse supercar macht 550 pk.

* Hummer - Texas:

Hummer - Texas

In de staat Texas, opnieuw in de Verenigde Staten, een aantal sheriffs Ze zijn de schrik van het volk. Kun je je voorstellen een van hen komen op een Hummer? Misschien niet een supercar te maken, maar de supercharged 7,0-liter 700 pk zeker een dief ontwijkt hem uitdagen tot vervolging, omdat ze het risico lopen 'depressief' door het hoofd van de politie Texaanse.

* Mitsubishi Lancer Evolution X - Victoria (Australië):

Mitsubishi Lancer Evolution X - Victoria (Australië)

Bij de politie overwinning, in Australië, moet er nog veel worden smaak voor rally. Zo niet, dan hebben we niet de opname in de garage een auto gemaakt en geboren om te vechten tegen de klok als het begrijpen Mitsubishi Lancer Evolution X. Een voertuig met een lange lijn van wereldkampioenen heel haar geschiedenis en generaties, laatstelijk riding een vier-cilinder motor, 2,0 liter en 280 pk. Zonder grote aantallen, maar met een grote emotionele en historische waarde.

* Chevrolet Corvette C7 Stingray - Zweden:

Chevrolet Corvette C7 Stingray - Zweden

Zweedse politie nodig om de typische koude Scandinavische land ... En wat een betere manier dan aan boord te vermijden een supercar je bloed koken voor hun sportiviteit en hun spectaculaire sound. Een Corvette, bijvoorbeeld? Paaltje. een Chevrolet Corvette C7 Stingray voor de politie van Zweden.

* Spyker C8 - Nederland:

Spyker C8 - Nederland

Nederland vegen huis. En dat in het land van papaver kan niet bogen op een grote automaker. Ze hebben hun toevlucht nemen tot een merk als Spyker, voorzover zij exclusieve en superdeportivos droom en handgemaakte, als de C8. Nederlandse politie maakt gebruik van de wegen en straten Nederlands gebruik te maken van de meer dan 400 pk macht.

* Porsche 911 Carrera - Duitsland:

Porsche 911 Carrera - Duitsland

Is het nodig de presentatie? In tegenstelling tot in Nederland, zijn buurman Duitsland heeft vele modellen en merken om uit te kiezen Germaanse oorsprong. En terwijl we het doen, waarom dan niet een van de meest spectaculaire en mythische supercars? de Porsche 911 behoeft geen introductie ... Vertel dat maar onze vriend van de Duitse tv-serie 'Alert Cobra, Ze gebruiken 911 voor hun vervolging door de 'Autobahn' Duits.

* Renault F1 - London:

Renault F1 - Londen

Toen we ontdekten dat de metropolitan Police Hij had één gemerkt Renault Formule 1 met stickers, we waren ook verrast ... wel of niet waar is, is er niet te ontkennen dat Fernando Alonso naar een van de F1-kampioen, die maakte hem patrouilleren in de stad Londen zou onbetaalbaar zijn te zien.

Andere politie-auto's:

Lamborghini Aventador en de Gallardo in Indonesië; Porsche Panamera in Australië; Dodge Charger in de Verenigde Staten; Brabus CLS in Duitsland; Ferrari 612 Scaglietti of Lotus Evora in het Verenigd Koninkrijk; Honda NSX in Japan;