2017 Mercedes E-Klasse stasjonsvogn: bevis luksus familie

Test Mercedes E-Klasse stasjonsvognTest Mercedes E-Klasse stasjonsvognTest Mercedes E-Klasse stasjonsvognTest Mercedes E-Klasse stasjonsvogn

den Nye Mercedes E-Klasse stasjonsvogn overraskelser med utforming veldig stilisert, moderne og myke former. Ikke overraskende har det blitt søkt en dynamisk og sportslig bilde, for en type karosseri som blir stadig mer populært, spesielt blant de yngre klientell, elsker av idrett og friluftsliv. Det bør bemerkes at i markeder som Tyskland to av tre E-Klasse stasjonsvogn selges, noe lignende skjer i Italia, mens i vårt marked knapt nå 15 prosent, selv om denne andelen er økende.

I tillegg til attraktivitet, Nye Mercedes E-Klasse stasjonsvogn 2017 Du kan også skryte av en ekstraordinære interiør romslig. Den har en bagasjerommet med en kapasitet på 670 liter som kan nå 1,820 liter hvis baksetene. Disse kan bli replikert i et forhold 40/60 og den gjenværende overflate er også helt glatt, noe som i stor grad forenkler transport av store gjenstander. Imidlertid kan volumet av bagasjerommet passere 700 liter av en posisjon av den bakre seteryggen 10% mer vertikal velges. den bæreevne delene 745 kg og i tillegg til eiendom Den tillater opp til 2100 kg stry. For disse formålene er det sterkt anbefalt luftfjæring Air kroppsbeherskelse Det tilbys som et alternativ, og at eiendom alltid forblir horisontal. Du kan også montere en tredje rad, spesielt utviklet for små barn og som øker allsidigheten til denne versjonen betraktelig.

Mercedes E-Klasseden bakluke Mercedes E-Klasse stasjonsvogn 2017 systemfunksjoner serie elektrisk driv og eventuelt kan du ha et system som gjør at foten bestått betjene nedre bakre støtfanger. Det er også mulig å stoppe bakluken i hvilken som helst stilling og begrense åpningsvinkelen for å hindre riper på den plate hvis, for eksempel, er begrenset i garasjetaket høyde.

2017 Mercedes E-Klasse stasjonsvogn Motorer

den Nye E-Klasse stasjonsvogn Den vil være tilgjengelig med samme motorer som sedan, selv om først tilbudet er begrenset til E 220d fra 194 hk, mens bensin er tilgjengelige E 200 og henholdsvis 250 med 184 og 211 hk. Blant Diesel senere også nå tilgang variant E 200d med 150 hk og den kraftige E 350D med motor 3 liters seks-sylinder. Bensin, øke tilbudet E 300 2-liters turbomotor med 245 hk, også kommet til markedet en Hybrid plugg kalt E 350E.

Avhengig av hvilken versjon, vil bli tilbudt sekstrinns manuell girkasse eller automatisk 9G Tronic logisk det er mest etterspurt av publikum. også Det vil bli tilbudt i stasjonen 4 Matic med visse motorer, et annet alternativ for å vurdere er dempe smidighet smidighet kontroll Kontroll og senkes høyde 1,5 cm. Prisen på E 220 d Estate er € 53350, € 52100 på E 200 og € 57200 på E250, som representerer en økning på 3 til 5 000 euro vedrørende Kombi.

Du kan også være interessert

Nye Mercedes E-Klasse stasjonsvogn: priser

Den nye Mercedes E Class 2016 sett innenfra

Fremtiden for Mercedes-Benz: de nye bilene kommer