Kontakt: Ford Tourneo Courier, den lille familien

Kontakt: Ford Tourneo Courier, den lille familienKontakt: Ford Tourneo Courier, den lille familienKontakt: Ford Tourneo Courier, den lille familienKontakt: Ford Tourneo Courier, den lille familien

Tilbudet i segmentet B synes endeløs. Ford lanserer i disse dager Courier behandling utvalg Tourneo, en Lys Commercial bli Minivan, Det er kjent for sin bredde og allsidighet redusert i størrelse. Gjort på grunnlag av B-Max og Party, søker å svare på den økende etterspørselen, blir vi fortalt, aktive familier til å ofre, på en måte, design og estetikk bæreevne og det indre rom. Det er mer enn 708 liter belastning, kan utvides til 1656 med raden av baksete brettes ned, (i sin 4.17 meters lengde av 2,06 bred og dens høye 1,72), er noen av de beste argumentene. Den kan romme opptil fem passasjerer. den Tilgang til disse baksetene er lett og behagelig fra de brede sideskyvedører, enkel åpning.

Ford Tourneo CourierInne finner vi Mange elementer i området fra biler, Ford. til å begynne med dashbordet, veldig riktig, med anheng egen merkevare modeller utstyrt med SYNC (Med AppLink, stemmestyrt, fra september), med 3,5 tommers MFD (valgfritt for 800 euro). Førerplassen er komfortabel med alt for hånden, og tilbyr en egen bemerkelsesverdige utstyr av biler i sitt segment. fra obligatorisk stabilitetskontroll, ESC og bakke begynne hjelp, den systemet bremseassistent, EBD, den trailer svaie kontroll og regnsensor og lys. I sine severdigheter er rivaler som Citroen Nemo, lydsignalet Peugeot eller Fiat Qubo.

Sammensetningen av området Tourneo Courier er meget enkel. To utstyrspakker, Trend og Titanium, og tre motorer, to diesel Duratorq TDCi, 1.5 og 1.6, 75 og 95 hk, henholdsvis, og en bensin en 1,0 EcoBoost- 100 hk. Dette er et segment hvor det er liten bensinmotorer, ett flott mulighet til å skinne motorer Ford EcoBoost innhold. Mens de fleste salg vil gå mot to Diesel, er det faktum at Bensin adferd og forbruk, kunngjør 5,2 liter blandet forbruk, innhold, Gå opp litt mer i Real- test, de vil gjøre mer enn man skulle tro. Det er smidig. Alle motorer er forbundet med en femtrinns manuell girkasse enkel å bruke og veldig glatt.

Tourneo Courier prisen på 16 380 euro del med transport og inkludert skatt, noe som tilsvarer 1,0 EcoBost 100 hk, og den Diesel 17.780 euro som det er hva det koster 1,5 TDCi.