Toyota lanserer nye turbodiesel motorer TSWIN 2,4 og 2,8 GD GD

Toyota og sin nye turbodiesel motorer TSWINToyota og sin nye turbodiesel motorer TSWINToyota og sin nye turbodiesel motorer TSWINToyota og sin nye turbodiesel motorer TSWIN

Toyota har gått ytterligere detaljer i den nye familien dieselmotorer teknologi Swing Thermo Isolasjon Technology (TSWIN sin akronym på engelsk), som forbedrer effektivitet rundt en 15 prosent, og øke dreiemoment med 25 prosent.

disse nye Toyota turbodiesel motorer TSWIN også de har systemet Selektiv katalytisk reduksjon (SCR) med spesiell additiv AdBlue, en teknologi som reduserer nivået NOx (nitrogenoksider) opp til 99 prosent.

ny TSWIN turbodiesel motorer med direkte innsprøyting Toyota De er to.8 1GD-FTV og 2,4 2GD-FTV. I tilfellet med 2,8, oppnår den maksimale termiske virkningsgrad på 44 prosent, gir et utbytte av 177 hk og maksimalt dreiemoment av 45,9 MKG 1600 til 2400 rpm (25 prosent), mens når det gjelder drivstofforbruk og som er redusert med 15 prosent.

I tilfelle av den nye 2.4 turbodiesel Toyota TSWIN, det utvikler en kraft 150 hk og maksimalt dreiemoment av 40.8 MKG mellom 1600 og 2000 omdreininger pr.

motoren 2,8 TSWIN av Toyota og det er tilgjengelig i den nye Hilux (innført i Thailand i mai i år) Land Cruiser Prado (Nylig utgitt i Japan).

I de tekniske guts av TSWIN system turbodiesel motorer Toyota Det vektlegger bruk av anodisert aluminium porøs silisiumdioksyd forsterket (Sirpa, sin akronym på engelsk) i stempler, som reduserer kjøle tap ved forbrenning med ca. 30 prosent. Dette sammensatte gir høy isolasjon Sirpa både å kjøle overdrevet med hensyn til overoppheting (bringer således den optimale driftstemperatur).

For hans del, Turbolader begge motorene 2.4 og 2.8 Det er opp til 30 prosent mindre enn den som ble brukt i tidligere tilsvarende motorer. Turbinen er nyutviklet og en hurtigere respons og momentant, så vel som tillater den maksimalt dreiemoment på et høyere hastighetsområde akselerasjon forekommer.

Ifølge foreløpige anslag, Toyota Det produseres i 2016 noen 700.000 enheter av disse nye turbodiesel 2,4 2,8 GD og GD TSWIN familie av motorer. Omtrent i 2020, vil disse motorene være tilgjengelig i rundt 150 land.

Husk at i Europa, Toyota planer om å innlemme de nye motorene 1.6 D-4D og 2,0 D-4D opprinnelse BMW bil i sitt utvalg (Avensis Verso og, for eksempel, som allerede har en av disse motorene).