De vijf autozitjes voor kinderen die de veiligheid niet

De vijf autozitjes voor kinderen die de veiligheid niet

de laatste rapporteren autokinderzitjes gemaakt door de RACC en RACE, met dertig Europese clubs Hij heeft verschillende links opgeschort. Vijf van de 14 kinderzitjes geanalyseerd anders deze keer Ze hebben niet hoger zijn dan de beoordeling van de clubs waar het wordt geëvalueerd beveiliging tegen voorste en zijdelingse botsingen, handling, ergonomie en de aanwezigheid van contaminanten. Vreemd genoeg merkte op dat het resultaat van een enkel model 24 komen om de gevolgen te realiseren weten.

In één geval Optia Recaro model, groep I, (1 tot ongeveer 4 jaar) vertoonde hechtingsproblemen tussen het kinderzitje en de bevestigingsbasis. Naar aanleiding van het rapport, het merk zelf heeft aangekondigd dat het zal overgaan tot de consument de hand van dezelfde veranderen om de veiligheid van kinderen te waarborgen. Ook het suspenden security model REBL Nuna, Kinderen 40-105 cm, Diono Radian 5, Groep 0 + / I / II (tot ongeveer 7 jaar), COSATTO Isofix Omhelzing van de groep I / II / III (1-12) en HEMA Doorgroei, groepen I / II / III.

Integendeel, zeven stoelen waren bevredigend beoordeeld en twee aanvaardbare. Recaro-modellen onderscheiden zich positief Zero 1, met de beste score van deze golf, voor kinderen in groep 0 + / I, Junior Hema en Jane Quartz, II / III Cybex Sirona M2 i-Maat voor kinderen 45-105 cm.

In dit laatste golf We hebben vijf modellen geanalyseerd hercertificering i-Size, overeenkomt met de R-129 standaard, waarvan de tweede trap 2017 wordt verwacht, dat wil zeggen rolstoel II en III. Als je nu een stoel met voorafgaande toestemming, kunt u blijven gebruiken.

verslag kinderzitjes