Wat is de gemiddelde prijs van de verzekering best verkochte auto’s?

Wat is de gemiddelde prijs van de verzekering best verkochte auto's?

de gemiddelde kosten Dit soort beleid was in 2016 311,99 euro, volgens een studie door Rastreator.com door publicatie die gespecialiseerd zijn in verzekering Insurance.

Uit de analyse blijkt de prijs van de auto is niet direct gekoppeld aan de kosten van uw verzekering. Zo vinden we dat verzekeren derde van de duurste modellen die in aanmerking zijn genomen, de Volkswagen Golf, is minder duur (288,4 euro) goedkoper dan anderen, zoals de Opel Corsa of Renault Clio, bijvoorbeeld.

De duurste auto naar de tien beste verkopers te verzekeren in 2016 was de Renault Mégane, met een gemiddelde kostprijs van het beleid aan derden 325 euro. De goedkoopste was de eerder genoemde Volkswagen Golf.

in het bijzonder beide Volkswagen uit de lijst (de Golf en Polo) Zij zijn de enigen waarvan het beleid kost minder dan 300 euro. Aan de andere kant zijn drie auto's van Renault Groep: Mégane, de Clio en Dacia Sandero, de drie boven 320 euro.

Als de twee Volkswagen zijn de goedkoopste in de lijst, niet het geval met de Duitse groep merken: Seat Leon en Ibiza zijn de vierde en vijfde hoogste, respectievelijk meer dan 310 euro kosten in beide gevallen. Slechts één model is boven dat bedrag: de Opel Corsa. Ten slotte is de band van 300 tot 310 Euro Citroen C4 en Qashqai liggen.

Deze bedragen zijn berekend, rekening houdend met de gemiddelde prijs van 11 bedrijven die verkopen auto verzekering. Allemaal zijn ze het verzoek een prijs voor WA-verzekering met hulp bij pech onderweg voor een nieuwe auto, benzine, vier-deur, met dirigent van 45 jaar en meer dan tien jaar van de kaart dat het geen geldboete is opgelegd in de laatste drie jaar, voor prive-dagelijks en in het weekend gebruik, met garage en reizen tussen de 2.000 en 4.000 kilometer per jaar.

U kunt ook geïnteresseerd

Autoverzekering: leeftijd en ervaring zijn de belangrijkste in de prijs

Autoverzekering: waar om het te beveiligen wanneer niemand je wil

Ik heb de auto, hoe en wanneer schadeclaim verbrand?

Wat is het type van de auto verzekering de voorkeur van de Spanjaarden?

Dudas: vergoedt en wordt afgeschreven zonder eigen risico?