De top 11 anti-radarapplicaties

De top 11 anti-radarapplicaties

Alle kamers hebben een in wezen identieke functies: een database waarin de radars van de Spaanse geografie in verschillende types (vaste, mobiele, rekken enz.) Zijn opgenomen meestal ze geen internetverbinding nodig en waarschuwen u door piep of trillingen van de aanwezigheid van een radar. Dit zijn de meest populaire.

Waarschuwing Radars (Digital Nomad): Het is zeker de meest efficiënte van de avisadoras mijn radar. Het omvat vaste radars, rekken en licht, en heeft ook de prestigieuze Robser databank of mobiele apparaten en gecamoufleerd toevoegt. Zijn grootste deugd is dat alleen waarschuwing radars u bent op uw manier, waardoor vermeden "valse positieven" belangrijke tekortkomingen van dergelijke inrichtingen. Heeft de vangst? Er is een gratis App. Beschikbaar voor Android en iOS. Prijs: Android (1,99 euro) / iOS (1,79 euro).

Waarschuwing Radars (Digital Nomad)

Radar Detector (Vialsoft): Er is een 'detector', maar radarwaarschuwing die database werkt. Om deze reden, Het heeft geen dataverbinding te bedienen en waarschuwt de bestuurder via een geluidssignaal of trilling (thinking twee wielen). vaste, mobiele, tunnel, gecamoufleerd, stretch radars en verkeerslichten zijn in de database, die dagelijks gratis wordt bijgewerkt. Het is compatibel met alle GPS navigators. Beschikbaar voor Android. gratis.

Autovelox S4 Pro: net als de vorige, het werkt op de achtergrond met GPS-navigatie-toepassingen. Naast een volledige databank waarin diverse soorten apparaten registreert gefixeerde, mogelijke motieven, stretch in verkeerslicht waarschuwt ons ook traffic beperkingsgebieden, actualiseren deze informatie elke maand. Bovendien kan de database worden aangevuld met andere databases het aansluiten van uw computer smartphone of todo-poi.es robser.es pagina's. Het is alleen beschikbaar voor iOS. Prijs: 1,79 euro (niet compatibel met de iPhone 5).

Radardroid: Deze App alleen Android-besturingssysteem, heeft twee versies, een betaalde en een gratis euros- -2. Het verschil tussen hen is dat de Pro-versie bevat geen reclame en dat alleen waarschuwing radars u vinden in uw rijrichting. Het is heel visueel met een 's nachts, overdag, verticale of horizontale modus, die is zeer comfortabel. Daarin kunnen we zie de exacte snelheid waarmee we rijden, type radar grensmarkerende. Waarschuwt de bestuurder zijn geluid en trillingen, dus het is geldig voor auto's en fietsers.

Radardroid

TomTom Flitsers: Het wordt beschouwd als een van de beste 'anti-radar apps', echter, is de duurste van allemaal. Het heeft een uitgebreide en betrouwbare databank dat bijgewerkt tot twee keer per week en informeert ons real-time radar we vonden onze weg weg. Het display toont de snelheid die we gaan en waarop de radar is beperkt en staat niet toe dat vaste apparaten eenvoudig toevoegen en gecamoufleerd, en verwijder ze als we niet op de weg. IO's exclusieve, werkt met een jaarlijkse maandelijks abonnement (1,79 euro) of (18,99 euro).

sociale apps

In de afgelopen tijd, zijn zij begonnen met apps die een hybride tussen waarschuwing radar en sociaal netwerk te worden opgenomen. Dit resulteert in een database die wordt gecreëerd door de gebruikers, een heel goed idee, maar waarvan de voornaamste het is betrouwbaarheid.

SocialDrive: het is zeker de meest voorkomende en de meest betrouwbare, voor zover het gaat, aangezien elk ingevoerd door een gebruiker alert wordt gecontroleerd door de managers op een vergelijkbare manier naar Wikipedia. Het werkt net als de messaging-diensten zoals Whatsapp of Telegram, zodat ze springen waarschuwt andere gebruikers-interface. Waarschuwingen kunnen worden beperkt: U kunt kiezen welk gebied u wilt worden gewaarschuwd voor meldingen, waardoor verzadiging van berichten te voorkomen. Ja, zoals een radar als een waarschuwing kan nooit doen in de richting van de reis, want je moet schrijven en vullen vele gebieden, dwingen ons om de exacte locatie van de apparaten vinden we onthouden. Real-time rapporten vaste, mobiele, verkeerscontroles (alcohol en drugs) en verkeersinformatie (congestie, ongevallen etc.) radars. Beschikbaar voor Android. Gratis.

SocialDrive

Officieel: DGT en automobielclubs

Automobielclubs of DGT hebben ook toepassingen die ons toelaten om boetes te voorkomen en te helpen circuleren zonder onvoorziene. Allemaal de neiging zich te richten op het aanbieden real-time informatie over het verkeer, maar ze hebben ook andere diensten aan ons leven makkelijker achter het stuur te maken.

DGT: DGT bracht vorig jaar haar verzoekschrift en in het, evenals nuttige informatie over het verkeer en de mogelijkheid van toegang verkeerscamera's om de status van het in een bepaald gebied kennen, heeft de databank van vaste snelheidscamera's alle Spaanse geografie. Het stelt ons ook om routes te analyseren en te voldoen aan real time eventuele incidentie haar op de weg. Beschikbaar voor iOS en Android. Gratis.

DGT officiële App

Verkeersveiligheid (RACE) Deze toepassing, samen met een volledige databank radars Spanje heeft een gids advies dat helpt ons beter worden drivers: Tricks, rijden in ongunstige situaties en hoe te reageren op verschillende scenario's staan ​​op het menu. Het heeft ook een nuttige functie die het leven gemakkelijker maakt, indien geparkeerd in gereguleerde parkeerplaatsen: monitors waar we parkeerden en de resterende om ons tijd het ticket verlopen parkeermeter. Beschikbaar voor Android, iOS en Windows Phone. Gratis.

RACC Infotransit: Royal Automobile Club van Catalonië biedt vrijwel dezelfde functies als de app uit de DGT: locatie van vaste flitspalen, real-time informatie over het verkeer, voorspelling per uur, kennisgeving event ... Maar ook biedt het een interessante service voor haar leden : alert maakt een eenvoudige en snelle manier om hulp bij pech onderweg. Het staat ook gebruikers in staat om incidenten, die zijn geverifieerd melden. Beschikbaar voor Android en iOS. Gratis.

interessante toepassingen Andere 'antimultas'

Uw Boetes: Hoewel het niet een app om boetes te voorkomen, lijkt het zeer nuttig en nu kunnen ze een ticket te krijgen zonder de 'recept' te geven. Met deze app zullen we weten of we zijn beboet en waarschuwt ons real-time verkeersinformatie mogelijke sancties en aftrekken van punten, als de kaart. Dus, we weten wanneer de boete in de Staatscourant worden gepubliceerd zonder het te herzien, zodat die ons helpt bij het implementeren van procedures mogelijk beroep. Beschikbaar voor iOS en Android. Gratis.

uw Boetes

Eysamobile: Er zijn verschillende apps die er bestaan naar de parkeerplaats meter afstand te betalen, maar een van de meest voorkomende is Eysamobile. Het werkt in verscheidene Spaanse gemeenschappen Asturias, Burgos, La Rioja, Madrid, Cuenca en Ciudad Real. En naast zodat we de ticket vernieuwen zonder zich te verplaatsen van waar we zijn, wij u op de hoogte van tevoren wanneer de tijd op is, kunt u de klachten negeren en, in sommige steden, kan de verbruikte hoeveelheid niet meer herstellen. Je moet hoog zijn en de operatie is ingewikkeld: je moet inloggen voordat proppen. Betalingen worden gedaan met een creditcard of Paypal. Beschikbaar voor Android en iOS. Gratis.