De A-55 in Pontevedra eventueel de weg met de hoogste concentratie van radars

De A-55 in Pontevedra eventueel de weg met de hoogste concentratie van radars

meer 'Invisible' mobiele radars of ook bekend als 'Wall-e', voor zijn gelijkenis met dat robot, om de vlucht van de controle A-55 die de steden pontevedresas Pontevedra Porrino. Zoals geregistreerd door de lokale web www.atlantico.net tijdens de laatste dagen van agenten Guardia Civil Traffic Ze hebben nummer geplaatst 'Invisible' mobiele radars op dit gedeelte van de weg ofcho kilometers die samen met de bestaande vaste, zijn ze geteld in totaal acht cinemometers.

met acht radars een stuk besturen acht kilometer, waarschijnlijk A-55 Het wordt deze dagen in de stuk weg in Spanje met de hoogste concentratie van radars.

deze 'Invisible' mobiele radars Zij maken gebruik van geavanceerde Laser snelheid meetsysteem zelfs ontsnapt verboden detector systemen. Atlántico.net legt ook uit dat ten minste één van deze apparaten 'Wall-e' in verschillende punten van het traject van acht kilometer perfect 'gecamoufleerd' tegen chauffeurs en buiten het bereik van de detectoren is geweest.

deze 'Onzichtbare' snelheidsregelaars zij zullen positioneren door het bewegen van de punten met de hoogste concentratie van zowel ongelukken hoofdwegen als secundaire wegen.