RC Lexus 300h: de kracht H

De kracht van hybriden: zo is de Lexus 300h RCDe kracht van hybriden: zo is de Lexus 300h RCDe kracht van hybriden: zo is de Lexus 300h RCDe kracht van hybriden: zo is de Lexus 300h RC

Het lijkt duidelijk dat Lexus niet voor iedereen imiteren. Het is een authentiek merk, trouw aan zijn principes, een fabrikant geobsedeerd met kwaliteit op zijn best. Geconsolideerd dat gebied sinds meer dan een kwart eeuw betreden Europa, voor meer dan een decennium, dat ook werd gekroond visionaire fabrikant dankzij de hybride technologie: Maximaal rendement met een hoge verfijning voor de bestuurder en de gebruikers. Batterijen die plug nodig omdat opgeladen on the fly een hybride aandrijving vergadering die niet de lading niet verhoogt aan boord van het voertuig kilo ...

elk Lexus Hybrid voegt honderden en honderden meters en kilometers, seconden, minuten en uren van gebruik in elektrische modus. hun 4,9 l / 100 km gemiddeld verbruik zijn de certificering van deze technische implementatie, die Lexus heeft aangepast aan een reeks van voertuigen met verschillende profielen en stijlen ... En niet praten over design, maar het rijden. De RC 300h is een van de beste voorbeelden.

RC Lexus 300h

RC Lexus 300h: Technology

Goed gevormd zijn lengte tussen slag- en elegant, maar zeer dynamisch, Lexus begrijpt de Coupé concept in de hoofdstad, in vorm en inhoud, in de sport sensaties, plezier van het gebruik en functionaliteit. Dus, de RC 300h is veel meer dan een coupé vier. Het interieur is een van de beste voorbeelden van deskundigheid, ergonomie, kwaliteit en aandacht voor detail. Genoeg om te noemen als voorbeeld trust divisie van Yamaha piano's ontwikkelen van verschillende panels.

Lexus heeft geïntegreerde systemen aan boord intuïtieve, eenvoudig te gebruiken dankzij de nieuwe generatie elektrostatische knoppen, de draaiknop of praktisch controlesysteem en bevestiging van functies met een "Touch Pad". Ook heeft het een cutting-edge-apparatuur en systemen en security assistenten referentie in zijn categorie.

RC Lexus 300h

RC Lexus 300h: tuning

Maar ook in de RC 300h, Lexus Het heeft de licentie om zijn strakke coupe ontwikkelen genomen door en voor de bestuurder. Zoals blijkt uit de opperste rijcomfort, vrucht van hun uitgebreide loopwerk, die niet onverenigbaar is met een uitzonderlijke dynamische waarin ingenieurs een deel van de lessen die uit de aanvraag hebben ingediend LFA, Lexus super auto.

Zonder te vergeten dat Nurburgring is het ideale podium om het af te ronden geweest afstelling van het chassis, slechts organiseren reageren op één principe: perfectie rijden in de versies F Sport, twee modi specifieke mensport S en S +, waarin de parameters van de gestuurde demping aanpassen vervoerd naar zijn uiteindelijke expressie, besturing en de motor respons en alles veranderen om een ​​ervaring nog sportievere rijeigenschappen te bieden.

RC Lexus 300h

RC Lexus 300h: hybride aandrijving

Onbetwiste protagonist is zijn Full Hybrid aandrijfsysteem, van hoog thermisch rendement. Technology heeft momenteel andere waarden zoals ECO voertuig certificering door de DGT, dus vreemd aan "sluiten" om de stedelijke beweging van episodes van hoge vervuiling. Maar de macht van de H Lexus is veel meer dan een label.

Motoren, thermische en elektrische bieden geleidelijke en constante versnelling zonder stroomonderbreking, en zijn directe deelnemers vond en dynamiek die de RC 300h uitzendt, met een totale opbrengst van 223 pk. technologisch auto zeer geavanceerde en verfijnde, waarin zelfs de mechanische geluid wordt veroorzaakt vrijwel "Active Sound Control" systeem.

RC Lexus 300h

U kunt ook geïnteresseerd

RC Lexus 300h: we proberen de unieke hybride coupe

Hybride technologie van vandaag: Vergeet outlets