Hva er de tre største bilfabrikkene i verden?

Hva er de tre største bilfabrikkene i verden?Hva er de tre største bilfabrikkene i verden?Hva er de tre største bilfabrikkene i verden?Hva er de tre største bilfabrikkene i verden?

Hyundai fabrikk i Ulsan (Sør-Korea)1. Ulsan (Hyundai / Kia)

Hyundai Motors eier anlegget med Verdens største automotive produksjon. Det er i den sørkoreanske byen Ulsan og dens 5,050,000 kvadratmeter 1,5 millioner enheter per år utføres, tilsvarende en bil hvert 10. sekund. De jobber i dette anlegget, hvor Hyundai og Kia-modeller, 34.200 ansatte. Skryte ligger i et område hvor fabrikken eksisterer på en skog av 590000 trær. også i denne lokaliteten de største verftene i verden er lokalisert, drives av Hyundai Heavy Industries og den nest største raffineriet i verden, som eies av SK Energy.

Fiat anlegget i Betim (Brasil)2. Betim (Fiat)

Fiats anlegg i Betim-i delstaten Minas Gerais, har 40 km fra Belo Horizonte en kapasitet på 950.000 enheter i året på sine 2,25 millioner kvadratmeter. Det åpnet i 1976 med en Fiat 147 og er den største produksjon sentrum i verden Fiat. Det sysselsetter 19.000 ansatte og dets fasiliteter er den eneste Fiat Design Center utenfor Italia -ajustan sudamericano- smaker publikum. Den har også en R & D for Fiat-gruppen.

Volkswagen-fabrikken i Wolsburg (Tyskland)3. Wolfsburg (Volkswagen)

Den tredje største anlegget i verden når det gjelder produksjon ligger i hjertet av Volkswagen, i byen Wolfsburg der sine 6,5 millioner kvadratmeter lopptar mer plass til verden- 807,000 enheter per år utføres. Stempling presser har fasiliteter og produserer fire modeller-Golf, Sportsman Golf, Tiguan og Torran-. På bakken og Volkswagen hovedkvarter arbeid i totalt 58.000 mennesker. Fabrikken selv kunne romme i fyrstedømmet Monaco. Interiøret har 75 kilometer med motorveier og 70 jernbane.