Nieuwe grenzen snelheid om het jaar te beginnen

Nieuwe grenzen snelheid om het jaar te beginnen

Een gebrek aan goedkeuring door de Raad van Ministers, De overheid heeft reeds inhoudelijk de uitvoering van Nieuwe regels van de weg, met een aantal belangrijke veranderingen waaronder de nieuwe snelheidslimieten opgericht, alsook over eventuele wijzigingen en beter in de regulering van de drug tests en de integratie van nieuwe methoden voor de elektronische verwerking van documenten van de DGT, onder anderen.

Deze verordening, die DGT bereid het ontwerp mei 2014, Het zou in de komende weken worden goedgekeurd, dus je moet op de hoogte blijven van wat er zal rijden in de stad en snelweg.

Traffic heeft besloten om het te verhogen maximum toegestane snelheid op de snelweg 130 km / h, maar dit zal alleen gebeuren in secties, nog worden bevestigd, waarin geen ongevallen voortgezet en zo lang als de weersomstandigheden dit toelaten. De algemene regel blijft het verkeer op 120 km / h in dit soort snelwegen.

Integendeel, DGT een uitgesproken daling in vrijwel alle andere mogelijkheden. Zo wegen zonder verkeer split en een grotere breedte 6,5 meter, passerende snelheid 100 km / h tot 90 km / h. wanneer de breedte minder, zal versnellen 90 km / h tot 70 km / h. Home streak afwezigheid van scheiding van de twee zinnen, moeten we de naald op de kilometerteller verlagen 50 km / h. Op wegen en onverharde wegen zal niet mogelijk zijn om het te overwinnen 30 km / h.

In de circulatie in de stad er verandert ook omdat, hoewel ze blijven 50 km / h, wanneer een enkele rijstrook (enkel of een voor elke richting), de maximaal toegestane snelheid wordt 30 km / h. Als er geen fysieke scheiding (stoeprand) tussen oprit en trottoir, niet mogelijk het overwinnen 20 km / h.

Deze nieuwe wetgeving is nog niet van start gegaan, maar in een paar dagen kon het groene licht van de overheid te geven.