Wat is de auto merk met de beste waar voor je geld?

Skoda merk is goede prijs-kwaliteitverhoudingSkoda merk is goede prijs-kwaliteitverhoudingSkoda merk is goede prijs-kwaliteitverhoudingSkoda merk is goede prijs-kwaliteitverhouding

In onze enquête Best Cars 2016, de Tsjechische merk Skoda Citroën afwerkpen eerste plaats in vorig jaar, toen alle gebruikers wordt gevraagd door de beste prijs, een attribuut in gedachten te houden bij het kopen van de auto. Wat is er gebeurd in andere Europese landen? In Duitsland heeft Skoda ook al de best beoordeelde, met Dacia en Opel in de tweede en derde plaats, hoewel in Frankrijk Dacia waarin de kat om water, gevolgd door Peugeot en Renault, en Italië neemt, Fiat won de eerste plaats voorsprong op Ford en Alfa Romeo. Toen hem werd gevraagd chauffeurs eigen merk in Spanje, is Skoda ook bezet de eerste plaats in de rangschikking. citroen ondertussen, is de fabrikant blijft altijd in de top drie de verschillende lijsten, het maakt niet uit welk segment van de bevolking antwoord.

Skoda neemt de post naar Citroën

In deze nieuwe poll Best Cars posities van de top drie in de lijst met betrekking tot de verkregen in 2015 resultaten worden uitgewisseld, als Skoda, waarbij de derde positie ingenomen, wordt eerst naar het oordeel van allen die hebben deelgenomen aan de enquête. Citroën, waarbij de eerste stand ingenomen, passeert een uitstekende tweede plaats, gevolgd door Seat, die in 2015 was de tweede.

Als we vragen bestuurders van het merk zelf, Skoda gekozen, ranking ver voor zijn directe volger, in dit geval Citroën en Hyundai delen punten. Zeer pegadita, Seat. Speciale vermelding voor Alfa Romeo die door de gebruikers heeft gewaardeerd in de top 15 lijst.

Vrouwen verkiezen Seat en Citroen

Als we verdelen de meningen van mannen en vrouwen, voor de eerste Skoda is de ene in de eerste plaats als een goede waarde. Citroen en Seat hoog op de lijst van de voorkeur, maar onder de Skoda winnaar. Kia, gewaardeerd door mannen dan door vrouwen.

voor vrouwen, in plaats daarvan, de Tsjechische merk niet langer duurt veel bekendheid. Ara hen, Seat Citroen Deel toppositie top rated merken als het attribuut waarde. Skoda beweegt weg van het podium.

Jongeren, Seat

Toen we vroegen jongere Best Cars Survey 2016 onder de 30, het podium ondergaat kleine veranderingen. En is dat Stoel wordt de hoogste punten deze sector van de bevolking, gevolgd door de Ford merk. De veteranen, echter, kiezen voor Skoda. Renault, Hyundai en Kia up posities op wat jongeren denken.

U kunt ook geïnteresseerd

Wat zijn de beste auto merken behandelen hun klanten

Wat zijn de merken van auto's met een betere afwerking

Brands meest betrouwbare auto's volgens de Spaanse chauffeurs

Wat zijn de merken van auto's met geavanceerde technologie

Wil je een nieuwe auto? Voordat waardeert uw auto gratis