Wat zijn de merken van auto’s met een betere afwerking?

Indeling van merken met de beste afwerkingIndeling van merken met de beste afwerkingIndeling van merken met de beste afwerkingIndeling van merken met de beste afwerking

Dit jaar Mercedes Hij scheen met zijn eigen ster in termen van afwerkingen in onze awards Best Cars 2016. In het totale aantal van de reacties, het Duitse merk de eerste plaats met 58 procent van de resultaten en 7 punten van zijn directe volger, Audi, wat betekent dat goede afwerking modellen met precieze franchises onder zijn lichaam panelen, goede schoten , hoogwaardige materialen en goede trilfuncties, naast vele andere functies. Vorig jaar, Mercedes won ook de overwinning als een betere afwerking, met 57 procent van de resultaten. Geef je mening over onze Spaanse lezers, botst met het resultaat in andere landen zoals Duitsland, Frankrijk en Italië, waar Audi is de kampioen.

De uitspraak van de bestuurders eigen merk neemt dit criterium met name van belang omdat het de gebruiker die een waarde op uw eigen auto uitgeeft. In dit geval wordt Mercedes ook geplaatst in de top van onze ranking, inhalen bij deze gelegenheid dat Audi nam de eerste plaats in de enquête van 2015. Merk op dat de algemene gain sterkte bekend gemaakt onder de bestuurders zelf. Mazda, Honda, Ford, Toyota, Renault en Hyundai zijn interessant percentages, garanderen dat de gebruikers tevreden zijn met hun auto in termen van afwerkingen.

de gebruikers met een nieuwe auto minder dan drie jaar, ze liever Duitse marken, hoewel Lexus komt een eervolle vijfde plaats aan de Duitse hegemonie te doorbreken. Gebruikers met de auto meer dan drie jaar, het eens te proeven zelfs verbannen de indeling Citroën en Ford, en de invoering van Mazda en Toyota.

Vrouwen gaan verder dan de Premium

Mannen en vrouwen geven aan de motie van vertrouwen ook Mercedes ... maar met verschillen. terwijl Ze zijn weddenschappen mannen ter dood veroordeeld voor de Duitse drietand (Mercedes, Audi, BMW), op grote afstand van Lexus, Porsche en Jaguar; de vrouwen geven minder leestekens Premium en toe te geven gewillig in hun ranking fabrikanten zoals Mazda en Peugeot. In het geval van Ford, zoals de meeste goede afwerking bij mannen dan bij vrouwen.

Met betrekking tot leeftijd, jongeren onder de 29 jaar weer uitgegroeid tot hoofdpersoon van het verhaal aan Mercedes, Audi en BMW, hoewel overwegen andere opties, zoals het Koreaanse Kia. Wat betreft de minder jonge bestuurders, Mercedes groeit in punten, maar ook aanzienlijk verhoogt Audi.

U kunt ook geïnteresseerd

- Wil je een nieuwe auto? Voordat waardeert uw auto gratis

- De beste auto's in de Beijing Motor Show 2016

- Top 10 auto-interieurs

- Top 10 SUV voor minder dan 20.000 euro