Hvordan du oppdaterer din stereo

musikk~~POS=TRUNC spillere~~POS=HEADCOMPmusikk~~POS=TRUNC spillere~~POS=HEADCOMPmusikk~~POS=TRUNC spillere~~POS=HEADCOMPmusikk~~POS=TRUNC spillere~~POS=HEADCOMP

Hver gang vi drar våre bilens levetid fordi som er økonomien, kjøpe en ny er ikke lenger tilgjengelig for alle. Og, selvfølgelig, har det konsekvenser. På den ene side er bilparken i Spania blir eldre tid og slik at våre biler er mindre trygge. På den annen side, som del av bilrekvisita blir foreldet tar hensyn til hastigheten ved hvilken kjøretøyet beveger seg fremover teknologi brukt på.

Det er hva som skjer med stereoanlegg. En dag du våkner opp og plutselig finner ut at bilen, som ikke er veldig gammel, men allerede har sine år gammel, han har en radio som bare spiller musikk-CDer og ikke engang i mp3-format. Kort sagt, må du oppgradere stereo. Hvilke alternativer har du?

FM-sendere

Den billigste måten du kan finne i markedet er en FM-sender. Den kobles direkte til hodetelefonutgang på smarttelefonen eller den bærbare mp3 og avgir et signal som fanger FM-radio. Gjennom radio dial du kan velges sanger. Du har dem fra 5,95 euro i Norauto.

FM modulator

Hvis du vil ha noe litt mer avansert, har du FM-sendere, inkludert USB-port og SD-kort. Som den forrige, det fungerer gjennom en radiostasjon og kobles til 12V bil sigarettenner. Det inkluderer også en fjernkontroll. Disse koster 10 euro. Og går et skritt videre, det er Bluetooth, slik at forbindelsen er mye enklere (29,95 euro).

FM-sender med bluetooth

Men hvis vi måtte velge én, det mest interessante alternativet er støtte for smarttelefon som fungerer med Bluetooth, for 35,95 euro. Sugekoppen kommer til å plassere både frontrute og dashbord og justerbar hode. Den gode ting om denne enheten er at ikke bare serverer deg spille musikk fra telefonen, men fungerer som en hands-free og lar deg lade telefonbatteriet.

Støtte for smartphone

med installasjon

Andre enheter, og mer sofistikert og mer kostbare, krever installasjon i bilen. De integrere en enhet, kalt DOC, som er installert i bilen stereo og funksjonene som de andre systemer, men i stedet for å bli utført via FM gjennom radioantenne. De spenner fra 185 euro det enkleste som kommer med USB-port. Men det er også opp til 600 euro er de enhetene som erstatter kildedatamaskinen av et team bil helt den samme som den originale. Alle funksjoner ikke får i bilen, inkorporerer disse enhetene: navigasjon, USB, AUX, DVD.

Enhet som krever installasjon

Mellom den billigste og den dyreste enheter som krever installasjon, finne handsfree-sett Papegøye MKi9100 (160 euro), som arbeider ved stemmegjenkjenning og musikk spilles enhet tilkoblet. Den inneholder SD-kort med en avtagbar OLED skjerm og fjernkontroll. I tillegg kan du installere kontrollen på rattet.

Parrot handsfree

En ny radio

Et annet alternativ du kan også se det endre stereo. Radioer som selges i dag, ikke lenger innlemme CD, men lar deg tilkoblinger med USB, hjelpe og innlemme SD card slot. I tillegg har de også fungere Bluetooth, slik at sjansene for å spille musikk er mange og varierte.

Radio Norauto

Uavhengig av enheten du velger å oppgradere stereo, ikke glem at trafikksikkerhet lov anser alvorlig brudd stasjon manuelt ved hjelp av mobile enheter, lesere eller andre kommunikasjonssystemet, siden de reduserer den nødvendige permanente hensyn til kjøring. Disse bare forhold straffes med en bot på 200 euro og tap av 3 poeng.