Snelheidsovertredingen tickets, 70 procent kiest voor “prompte betaling”

Snelheidsovertredingen tickets, 70 procent kiest voor

De DGT opgelegd in 2014 rond 2.200.000 gemotiveerd boetes voor te snel rijden (min of meer de helft op autosnelwegen en / of snelwegen), waarom "lange" meest voorkomende klacht. wet beschouwt alle ernstige inbreuken door te hoge snelheid of zeer ernstig, wordt u zegt, worden gestraft met bedragen die variëren 100 tot 600 euro. Maar weinigen dat zij zich bevinden in het hoogste deel van de tafel. rond 85 procent van de opgelegde bevestigen ons uit de DGT ze steeds sneller gestraft met minder dan 100 euro en die geen aftrek van punten te betrekken. D.w.z. drempelwaarde 120, gecirculeerd tot 150 km / h (in stedelijk gebied grens 50, 70 vormen). overige 15 of 17 procent betrekken inbreuken met betrekking tot 300 euro of meer en de intrekking van punten. De meeste, gelegen op de A170 traject van 151 km / h.

Maar hoeveel boetes zij in rekening gebracht? dus, ongeveer 68 of 69 procent van de klachten die worden opgelegd betalen in de vrijwillige periode en profiteren van deze vermindering "prompte betaling". Het is in deze vrijwillige periode dat is door de belastingdienst, wordt bereikt er sprake van een totaal van tussen de 82 en 85 procent van de boetes, in sommige gevallen tot 90.

De DGT erkent dat sinds de wijziging van de Wet op de Verkeersveiligheid 2009, bij de invoering van de 50 procent korting prompte betaling opbrengst van de boetes is verlaagd Terwijl de meeste rijders kiezen voor de vrijwillige periode te betalen. In ieder geval twee factoren, zoals het verhogen van het bedrag van de boetes voor het rijden onder invloed van drugs, en in sommige gevallen alcohol, van 600 tot 1.000 euro, en het feit dat een paar maanden geleden de Vereniging verkeer Guardia Civil is het uitvoeren van alcohol tests en verboden stoffen coureurs bestraft voor snelheid in situ wordt veroorzaakt het toegenomen aantal klachten., in het bijzonder meer bedragen.

U bent wellicht geïnteresseerd zijn

Trucs om de meest voorkomende boetes te trekken

5 Toetsen op meldingen van de boetes