Test: Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG BMT 150 Sport, den perfekte familien

Test: Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG BMT 150 Sport, den perfekte familienTest: Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG BMT 150 Sport, den perfekte familienTest: Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG BMT 150 Sport, den perfekte familienTest: Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG BMT 150 Sport, den perfekte familien

1973 kjører når Passat kommersielle karriere begynte, først som en visjon om signering av Wolfsburgs Volkswagen Audi 80. åtte generasjoner samtaler med B8 kode for den nylig utgitte, men faktisk seks, siden B4 og B7 er noe mer enn en oppgradering, mer eller mindre dypt, for B3 og B6 hhv.

I øyeblikket er det modellen større Volkswagen-konsernet med MQB-plattformen, selv om det er mer enn sannsynlig å bli overgått i størrelse av tredje generasjon av Skoda Superb i. hensyn til Forrige Passat er så lang, en cm bredere og fire lavere. likevel, Inne tjene mye plass takk hans kamp vokser åtte centimeter. Også det vinner tre-veis cm bredt i front og to på baksiden, som sammen med veksten av slaget kan øke dets slitebane og derfor i stor grad forbedrer dens oppførsel.

Volkswagen Passat Variant 2.0 TDISelv om interiøret er helt ny, erindring forrige Passat er veldig til stede. Det forbedrer den oppfattede kvalitetsfølelse. Dens konstruksjon er meget nøkterne, men med assosiasjoner av stor eleganse, som dashbord dekorlist med horisontale krom stenger som gjenskaper frontgrillen og integrerte luftåpningene foran.

ergonomi, igjen, Det er enestående, med alle kontroller for hånden og en De søker seter komfort og tilstrekkelig klem Sport- i hvert fall i denne versjonen. Vi liker de justerbare hodestøtter i dybden, men noen ganger flytte hvis de bakre passasjer er ikke forsiktig når du logger ut av kupeen. De åtte cm enn slaget tillate kammeret pass å være bemerkelsesverdig høy at den plass fremragende, særlig for langsgående avstand Baksetepassasjerene, som vil tro nesten en limousin reise. Og for å vinne tre cm, som tillater deg å stå opp og seks bred Hyundai i40 CW, og redusere gapet til sju cm med spektakulær denne målingen Superb. Vinner to cm i bredde foran mens høyden til tross for at lavere vokser en foran og fire i baksetet, som alltid reiser beste to voksne tre, mer for store senter tunnel bredde eller sete former.

i versjoner Sport er digital instrumentering og resten tradisjonelle klokker og nåler med en skjerm i sentrum for indikasjoner på integrerte datamaskinen. I midtkonsollen kan vi også finne forskjellige berøringsskjermer. Av Edition dekker et område på 6,5", som i Advance, inkludert navigasjonssystem (€ 660 i Edition), mens Sport fant en 8" som har navigasjon, harddisk kontroll av talekommandoer og DVD blant annet.

Som en hule, organisert

Volkswagen Passat Variant 2.0 TDIStammen tilbake for å få høyest poengsum. Det er ikke den største i sin klasse, men er over gjennomsnittet; Selv om i dette tilfelle langt fra Skoda Perfekt (640 liter). Sammenlignet med forgjengeren går fra 535 til 520 liter Mens dette tapet ikke er reell, siden vår enhet med Sport trim kommer med hjul 235 / 45-18 ", og som reserve er lik de andre fire (applaus for Volkswagen) ikke lov til å bruke konfigurerbar mobil etasje i to høyder andre versjoner og kapasitet tilsvarer den utgående modell. Bortsett fra det, under denne etasjen finner vi en Beholder for lagring av bagasje dekselet styrehus som ikke er plassert med mye komfort, fordi du må trekke to plastpaneler som krever trekke litt innsats, hull for krise trekanter og verktøy. Videre er det nevnte bevegelige gulv kan brukes til å fordeler lasten.

Som forventet funksjoner 12V stikkontakt og god foldehåndtak som angitt garn eller stropper for å feste lasten. Annen innretning er to tilbaketrekkbare kroker og to faste for hengende poser, styrer for bretting setene fra stammen i seg selv og spesielt muligheten for folding setet i tre deler (40:20:40) med en sentral mer typisk praksis svingdør å gå inn ski, men ikke tillater plassering av gjenstander også lenge er høye. Og hvis vi bestemmer oss for å minske de tre delene, kan vi aktivere en helt flat gulvplass med 2,05 m nederst, 1,88 på toppen og en bredde på mellom 1,44 og 1,00 m for å tillate en cubicar 1095 liter. I alternativet gir det åpning av porten og toldilla elektrisk bagasjeromstrekk (460 €, med mulighet for å åpne sensor å bevege foten under støtfangeren med handsfree-tasten), skillenett rommet med bagasjerommet (205 €) og nettverk for festing av lasten (75 €).

Mange å velge mellom

Volkswagen Passat Variant 2.0 TDII den kommersielle start rekke versjoner Det er bemerkelsesverdig. I tillegg gjennom året nye varianter vil delta. I bensin stigtrinn er det 1,4 TSI 125 hk, som etterfølges av en 1,4 TSI med utkobling av sylindere ACT 150 og 1,8 TSI 180 hk. Kommer mai 2,0 TSI med to effektnivåer: 220 og 280 hk. Diesel tilbud fokuserer på 1.6 TDI 120 hk og 2,0 TDI med tre effektnivåer: 150, 190 eller 240 hk, de to sistnevnte turboladere i serien og eksklusive DSG 7 -av hastigheter nyutviklede som oljebad 6, ikke tørr som andre DSG7 montert mindre kraftige modeller som 1,8 Sum TSI- og 4MOTION. Dermed er alle motorer er firesylindret, turboladet og direkte injeksjon. Forandringen kan være manuell eller automatisk sekstrinns dobbel clutch sekstrinns drevet DSG i 2,0 TDI 150 og 190 hk eller 2,0 TSI. også, Total 4MOTION kan være forbundet med TSI 1.4 2.0 TDI 150 og 150 eller 190 hk.

Det vil også være en versjon GTE hybrid plugg som vil kombinere en 1,4 TSI 156 HK 109 HK elektrisk sammen for å gi en maksimal strøm 211 hk, med en rekkevidde i elektrisk modus 50 km og mer enn 1000 totalt.

Stillhet, skyting

Kan ikke ha samme kvalitet rulle den nye Mondeo, men dette er svært høy, og tilbyr en glans, høyere enn i forrige Passat, og fremfor alt, mye mer smidighet. Mens i svingete veier vi tror at vi tok en Golf, ikke en slektning av 4,77 meter og 1633 kg. Og selv om merket hevder å ha redusert 85 kg (33 i legemet 9 på understellet 3, og ledninger til motoren 40), våre skalamarkeringene fra den siste Variant 2.0 TDI 140 vist reduksjon på bare 12 kg, og vi må ikke overse belastning både teknologi og utstyr er mye høyere. Som for komfort når ikke finheten på en Citroen C5 med luftpute, men det holder mellom begge faktorer trolig den beste balansen mellom all sin kategori. Og at det i denne versjonen med lavprofildekk som demping føles fast. Men er det etterlevelse er enestående, med en så liten, selv i trange hjørner og forutse akseleratoren, koster tenke på biler av denne størrelsen uten sport kallenavn oppføre seg noe bedre selv på samme måte understyring. Og ikke å stoppe i slike små avstander. Med denne rammen Ikke rart 2.0 TDI 150 hk vet lite, selv om hastigheter over gjennomsnittet og 5,9 l / 100 km holde utgifter effektivitet, men mindre enn 500 euro kan du få tilgang til 190 hk versjon. Of course, i alle fall med DSG, som fort som noensinne, og som glatt manøvrer som noensinne. Og med endringer, slik at vi ikke kan hjelpe, men tror at den manuelle er død. En rask og presis styring trøtthets topper den beste Passat dynamisk bygget oppdatert.

Fra 26 983 til 45 743 euro

Seksjonen er mindre balansert pris. Og du ser hvor du ser, er regningen Passat over at av sine rivaler generalister, selv om noen sier det også under andre betyr familie premie. Denne enheten er over 40.000 euro, selv om rabatten -a 1811 av det resterende beløpet god som en gave-utstyrspakker senker den psykologiske barrieren 38.279 euro, som kan reduseres med ytterligere 1,635 euro (36,644 totalt) hvis vi velger å finansiere transaksjonen gjennom merkevaren.