Honda Civic Type R 2007-2010: een sportieve tweedehands liefde

Honda Civic Type R wederverkoopHonda Civic Type R wederverkoopHonda Civic Type R wederverkoopHonda Civic Type R wederverkoop

de Honda Civic Type R in zijn eerste drie generaties, Het is een cult-sportwagen geworden Het is genieten van een opmerkelijke bekendheid en reputatie. Het is een auto met een ziel, dat veel te zoeken in de tweedehands markt en heeft al opgeslagen als punt een gewaardeerde collector's.

de Honda Civic Type R derde generatie Het werd op de markt gebracht tussen 2007 en 2010. Net als zijn voorgangers, deze auto bewees eens te meer een duidelijk sportief mood; tijdperk bijna als een racewagen, maar goedgekeurd voor rollende weg. Bijvoorbeeld, de 2-liter atmosferische vier cilinders was sterk afgestemd en Hij is het ontwikkelen van niet minder dan 201 pk, overtreft de mythische barrière van 100 pk tot liter. Ja, het maximale vermogen werd bereikt bijna 8.000 rpm, 7.830 rpm in het bijzonder, als een verfijnd racemotor is betrokken.

Om ten volle te profiteren zoals hoge mechanische prestaties te nemen, Honda Civic Type R derde generatie het berijden van een versnellingsbak met zes versnellingen met een zeer korte relaties die gemakkelijk de gehouden viercilindermotor bovenaan cuentavueltas. De shifter is gelegen op het dashboard en het management is snel als nodig, met een zeer korte afstanden.

Honda Civic Type R wederverkoopin de Honda Civic Type R Hij heeft een opstelling zonder verlies in suspensies, terwijl motor gemonteerd op een mechanische vergrendeling differentiaal optimaliseren. De remmen waren ook op de hoogte van de omstandigheden en het zelfde geldt voor de opdracht met cuentavueltas het voorzitterschap van het instrumentenpaneel.

de Honda Civic Type R (2007-2010) tijdperk het dichtste ding aan een race auto te rijden en het is geen wonder dat het een auto is zeer gewild door de fans. Een machine compromisloze kont om te genieten van sportief rijden. Ja, de Japanse model concentratie en vaardigheid vereist, Het voorste enigszins nerveus zelfremming, terwijl de achterste geïnsinueerd eenvoudig worden gewijzigd ter ondersteuning.

Helaas is het aanbod op de secundaire markt is niet te breed. Meer eenheden kan worden gevonden in andere landen zoals Duitsland of Frankrijk. Auto's kunnen worden gevonden in de rommelmarkt vanaf € 8.000, terwijl de productie-eenheden in de afgelopen jaren met weinig kilometers op het scorebord, waarvoor we kunnen vragen over € 15.000.