De acht tips om veilig te rijden op sneeuw

De acht tips om veilig te rijden op sneeuw

Rijden op elk oppervlak vergt een vaardigheid set, en wanneer de weg gravel kan hebben, zijn nat, sneeuw en ijskappen. Daarom, om de basis tricks op het leren Rijden in de sneeuw We woonden een van de cursussen Audi.

De directeur van het Driving School en Veiligheid Audi, Nacho Pérez, was onze instructeur. Dit zijn de acht fundamentele trucs om veilig te rijden op sneeuw.

elementaire eerste stapjuiste bandwinterJa, die compatibel is aangesloten dragen het ESPZe zijn niet winterstringsontkoppel de ESPoververhitting van de remmenuitzichtvisuele voorschot3. Zachte stuurinrichting

Vermijd plotselinge manoeuvre (Hard remmen, snelle acceleratie, overmatige stuurhoek, etc). De soepel rijgedrag direct van invloed op de rijkwaliteit.

4. Curbing

De beste praktijken voor het geval we moeten vertragen, is om het te gebruiken eigen motor om de auto te stoppen. In het geval moeten we stap op de rempedaal, altijd doen het wielen recht. Als we stoppen met de voorwielen alles wat we doen, hebben wij de verliezen nog meer controle over de situatie.

5. bochten

wanneer bochten, draaien meer dan ooit, omdat het wiel. Overmatige rotatiehoek op het wiel activeert geeft de aanvang onderstuur, dat wil zeggen, de auto begint naar voren slippen. Op dat moment, draai lager het stuurwiel helpt de auto te zetten meer.

versnellerlekkernijiets draai het stuurwiel, de ESP doet de rest