Motorpress 2017 awards: de beste auto van het jaar

MPIB Awards: Winnaars auto's en de beste foto'sMPIB Awards: Winnaars auto's en de beste foto'sMPIB Awards: Winnaars auto's en de beste foto'sMPIB Awards: Winnaars auto's en de beste foto's

Gisteren, tijdens een gala gehouden in het Santiago Bernabeu, werden geleverd als elk jaar rond deze tijd de Best Cars awards 2017, waar onze lezers Editorial Motorpress Iberische kiezen hun favoriete auto markt in elke categorie. We vertellen u in real-time, en in dit artikel kunt u kennismaken met alle winnaars.

Een bekend aan alle winnaars bij stemming van onze lezers een keer, nu we zeggen jullie ook wat zijn geweest auto's gekozen jaar, dit keer door het testteam en het Technisch Centrum voor elk van de headers Engine Motorpress onze redactie Ibérica: Highway, auto, Actual Car, Railcar en Autopista.es. Zijn de beste modellen die door onze handen gepasseerd in het afgelopen jaar.

Rijweg prijs voor de beste model van de middelste en bovenste segment: Ateca Seat

Ateca SeatEen belangrijke release in de media segmenten? Nu kunt u dit niet vandaag begrijpen zonder de categorie SUV. Onder hen Een model als Ateca Seat die hij liet geen twijfel winnen. Deze nieuwe SUV onderscheidt zich voornamelijk in de afdelingen zo vitaal en belangrijk in een auto, zoals functionaliteit, roominess, dynamisch gedrag en technologie multimedia. Het is het begin om te slagen in de verkoop en begeleidt allemaal met een rigoureuze ontwerp en uitvoering.

Onze tests op Ateca Seat

Railcar prijs voor beste nationale en Auto van het Jaar: Citroen C3

Citroen C3Railcar tijdschrift geselecteerd als de beste kleine auto van het jaar Citroen C3, één van de finalisten en kandidaten in aanvulling op het winnen van de prestigieuze Europese Auto van het Jaar 2017. Dit gebeurt door het verschaffen van een nieuw segment van nut lucht, zijn nieuwe design, interieur, rolt met zijn aanraking, personalisatie, range en actieve veiligheid ... plus grote connectiviteit en technologie. Citroen C3 heeft hard te komen en bezet nu de tweede plaats tussen de leiders in Best Cars 2017 in zijn segment.

Onze het testen van de Citroen C3

De werkelijke prijs voor beste compacte auto: Audi Q2

Audi Q2met de Audi Q2, Duitse firma landde in een segment waar er nog steeds geen premium auto. En met een batterij van rijhulpsystemen tot nu toe ongekend in de categorie. Het brede scala aan motoren, variërend van 116-190 pk, allemaal met de mogelijkheid van het uitrusten van de S-tronic dubbele koppeling en zeven relaties, is een van de redenen die hem verdienen deze award te maken.

Onze het testen van de Audi Q2

Automobile award voor beste sport-model: BMW M2

BMW M2de BMW M2 weerspiegelt de oorspronkelijke geest van de eerste M ... en waarom, naast vele andere kwaliteiten, ontvangt de award voor Best Sports Car of the Year. de M2 zendt sportieve dankzij een chassis wendbaar en gemakkelijk te bedienen, met een gewicht van inhoud en een sterke motor. Maar ook zonder de onaangename overvolle paar van zijn oudere broers. En met een zeer goede prestaties, kan worden gezegd dat de M2 ​​is de beste M van het assortiment en een van de beste en de geschiedenis.

Onze tests de BMW M2

Autopista.es prijs voor de beste innovatie: Peugeot i-Cockpit 3008

Peugeot i-Cockpit 3008Tot slot in Autopista.es we niet over een bepaalde auto te belonen, maar bovenal een innovatie ... maar uiteraard wordt vaak gemanipuleerd om één of meerdere modellen van een merk. Bij deze gelegenheid zijn wij van mening dat Peugeot revolutie in de cabine vier jaar geleden met instrumentatie die op het bovenste niveau ten opzichte van het stuurwiel, en deze verminderde de grootte. Nu het merk perfectioneert zijn leeuw genaamd i-Cockpit in haar nieuwkomer 3008 en vlakt het wiel aan de bovenzijde, zodat nog duidelijker de digitizer 12 inch. Alles is verpakt goed een spectaculaire ontwerp waarin het wordt veroorzaakt een sensatie onder critici en publiek.

Onze tests van de Peugeot 3008

Customer Experience Award: Toyota

Toyota Customer Experience AwardTot slot sluiten we met een bekroond uitzondering als gevolg van onze laatste Customer Experience Study. Haal het beste emotionele band tussen het merk en de klant, op basis van ervaringen tijdens alle fasen van de customer journey is het doel van Customer Experience. In zijn tweede editie, deze unieke studie in Spanje aan de klant ervaring in de automotive sector, uitgevoerd door Motorpress en Buljan&partners en gebaseerd op de metrische NPS (Net Promoter Score) waardoor de kans op aanbeveling meet (in dit geval van merken en officiële dealers), heeft hij gezien als de winnaar Toyota.

Alle informatie Toyota

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Officiële Website: Best Cars

Best of the Best Cars Awards 2017 in beeld

De winnende auto's in Best Cars 2016