Suzuki Vitara, en bil som er en stor konkurrent

Kontakt: Suzuki Vitara, betydelig konkurrentKontakt: Suzuki Vitara, betydelig konkurrentKontakt: Suzuki Vitara, betydelig konkurrentKontakt: Suzuki Vitara, betydelig konkurrent

Henter den nye Suzuki Vitara et historisk navn som begynte i 1988, som hadde en fremtredende plass i historien om all-terreng og hadde nå blitt litt glemt å styrke andre SUVer og før den kommersielle utviklingen mot en Suzuki Grand Vitara har holdt som har vært angrep av rivaler med rollen større artilleri budsjett en.

Suzuki VitaraSuzuki men fortsatt ser frem til krig og erobre nytt terreng mellom Størrelse SUV verktøyet, de beveger seg mellom 4 og 4,2 meter, ingen holdninger behov for stor off-road Suzuki Vitara skjønt den kan foreslå 4x4 den som kjøper og en slående design. Renault Captur, Peugeot 2008, Nissan Juke, som åpnet dette segmentet som vi forstår nå-selv en Citroen C4 Cactus kan være sine rivaler, selv ved oppsetning og størrelse innsiden kan til og med smittemodeller som beveger seg 4,3 meter lang, og her kan du allerede få enda Opel Mokka.

Alle hans rivaler unntatt Opel Mokka, leke med opprinnelige estetiske, men avkall maskulinitet, styrke, robusthet ... Og her er hvor du kan overnatte Suzuki Vitara nytt, en modell med en slående foran, med en meget muskulær side, og alle med en kubikkcentimeter interiørarkitektur for å tilveiebringe er verdsatt, særlig i de bakre beboerne. I tillegg engasjement forskjellige farger, nesten obligatorisk på denne tiden duplekstonet kombinasjon med en annen tast taket ... øyet, ingen vil hevde at måler 4,17 meter. Du tror du er i større lengde modell, en bil som utmerker seg i fem centimeter i høyden til sine rivaler ....

Suzuki VitaraMekanisk, bare to alternativer på oppstart, bensin og diesel, både 1,6 og 120 hk. Som girkasser, sa farvel til S-Cross CVT og endres til en nye automatiske seks relations-bare bensinmotor, i øyeblikket. I tillegg er to manualer, fem relasjoner for bensin og seks for Diesel. Det finnes ingen offisielle forbrukstall Diesel-utslippene av 106 g / km av CO2 det skal plasseres i ca 4 liter, mens bensinforbruket start på 5,3 l / 100 km. konfigurasjon 4x2 Det vil bli saksøkt, men med mulighet til å dra nytte av Allgrip system allerede han leverte sin eldre bror og S-Cross fire stasjonskonfigurasjoner: 4x2 auto -prioriza økonomi og problemer, bortsett fra når den oppdager firehjulsdrift, sport, snø og gjørme -Dette siste lock-modus eller trialeras søker skyvekraft til hjulene med agarre-.

Sikkerhet, overgår sin eldre bror Suzuki S-Cross, presentert i fjor og halvparten. I et segment som Suzuki Vitara racing, tilbud LED-lys, adaptiv cruise control å holde sikker avstand til kjøretøyet foran, bremsing -first byens krisevarsler om ytelsen ikke oppdager føreren bremset, syv kollisjonsputer inkludert kne, rygg kamera... er veldig bemerkelsesverdige elementer. Inne, fremhever det også nesten obligatorisk berøringsskjerm å fjerne trykknapper på midtkonsollen tillegg til å kunne Koble med smarttelefonen deling mulighetene i telefonen.

Hva vi mener om den nye Vitara

Suzuki VitaraSannheten er at den nye Suzuki Vitara vi likte mye, enda mer enn sin storebror Suzuki S-Cross. Dynamisk vi ikke fant store forskjeller, men Vitara er meget godt isolert, ikke flytte til vibrasjoner og svært lite støy sniker.
den 1.6 Dieselmotor 120 hk, som vi testet, er energisk Suzuki Vitara i den nye, og tilbyr en rekke meget kraftig dreiemoment fra 1500 rpm og utvinne godt. den forbruket i data Reise i løpet av kort touchdown gjort rundt Nice har vært 6,6 l / 100 km, veldig bra hvis vi tenker på at vi har sirkulert på fjellveier med fire passasjerer om bord. jevn og presis styring og suspensjoner komfortable og effektive De bidrar til å kjøre veldig lett og med stor selvtillit. Ingen svaier den nye Suzuki Vitara mye svinger og gir stor bane nøyaktighet.

Inne i nye Suzuki Vitara også det virket godt løst, med mer enn nok plass til fire passasjerer, god benplass for passasjerene i baksetene og god takhøyde. den bagasjerommet, i mellomtiden, med 375 liter, er ikke den største i sin kategori, men det er egnet. Totalt ferdigstillelse er ganske bra selv ingen myk plast på dashbordet Suzuki Vitara; nok hull til å forlate objekter på dører, midtkonsoll og hanskerom og Svært komplett utstyr i toppsjiktet versjon.