Kia Niro: Je zou verbaasd zijn hoe weinig je door te brengen!

Kia Niro, met diesel verbruik in de weg en beduidend lager zijn dan in de stadKia Niro, met diesel verbruik in de weg en beduidend lager zijn dan in de stadKia Niro, met diesel verbruik in de weg en beduidend lager zijn dan in de stadKia Niro, met diesel verbruik in de weg en beduidend lager zijn dan in de stad

van Atkinson-cyclus van de verbrandingsmotor aan de DSG bestuurd compacter en lichter, is alles ontworpen Kia Niro de hoogst mogelijke efficiëntie. de TMED (-Transmissie Mounted Device elektrische of elektrische transmissieapparaat) is een duidelijk voorbeeld. Het is een systeem kunnen overbrengen naar de versnellingsbak parallelle werking van de twee motoren met een minimaal energieverlies. Aldus vermijden uitglijden conversie, maar maakt ook het gebruik van snelle elektrische ondersteuning. Dit alles leidt tot het plezier van het gebruik.

Kia Niro, 3,8 l / 100 km gemiddeld in de stad

de verbruik middelen gehomologeerd, volgens NEDC cyclus 3,8 l / 100 km en 88 g / km CO2. Volgens onze metingen, een gebruik meer echt, Het voldoet aan 4,5 l / 100 km, cijfers beter dan in veel Diesel gelijkwaardig met superieure prestaties in deze. Bovendien, zoals standaard onder de hybriden, stadsrit noch zij hem naderen met slechts 3,9 l / 100 km uitgaven.

Kia Niro efficiëntieAan de andere kant, steunstelsel Ecorijden kan de bestuurder door middel van het navigatiesysteem, brandstof besparen ongeacht of niet weet of pad. Probeert aan de macht in alle rijsituaties terug te krijgen door middel van twee technologieën: voedingsregeling inertiële (CGC) en feedforward efficiëntie (PEC).

De CGC voorgesteld door een pictogram in de uitvoering van de beste tijd om uw voet op het gaspedaal te stoppen voordat het bereiken van een kruispunt of verkeerslicht terwijl de PEC, controle van de aangesloten cruise, is in staat om topografische veranderingen in de weg te anticiperen bepalen wanneer is de beste tijd om de batterij te regenereren.

U kunt ook geïnteresseerd

¿Kia Sportage Kia Niro of, hybride of diesel?

Kia Niro vergelijking tegen Toyota Prius