CES Las Vegas 2016 teknologifremtidens biler

CES Las Vegas 2016 teknologifremtidens biler

I hallen teknologi og innovasjon CES Las Vegas 2016 vises 115 selskaper i sektoren, inkludert 9 av hoved bilprodusenter (Audi, BMW, Chrysler, GM, Ford, Hyundai, Mercedes, Toyota og Volkswagen), som alle opptar 25 prosent mer utstillingsplass.

I tillegg, for CES 2016 i Las Vegas denne hendelsen har reservert noen av de ny av teknologi viktigere å bli inkorporert i biler i de kommende årene. Det er på CES i Las Vegas der de vil se lyset og den nyeste teknologien vil bli presentert offentlig i forbundet biler, intelligent, elektrisk, og for dem som selvstendige og utviklingen i system parkering, anticolisión, av nødbremsing, måner og vinduer som blir skjermene, gestiske styringssystemer, etc. På den annen side vil et års foredrag være reservert for et selskap i sektoren, i dette tilfellet Volkswagen og CEO Herbert Diess.

Noen av bedriftene som deltar i CES 2016 i Las Vegas har allerede avanserte noen hint om utviklingen ta dette rettferdig teknologi og innovasjon bil. så BMW har bekreftet at i Las Vegas vil være i8 Spyder og presentasjonen av sin nye BMW gestiske kontrollsystem AirTouch, mens Audi, som nå utgjør seks påfølgende opptredener, har annonsert en pressekonferanse for å presentere sin infotainmentsystemer Audi Connect og en ny Concept Car. Imens Volkswagen talsmenn en ny elektrisk bil (Også Opel) og nye digitale kontrollboks for Volkswagen Golf. Delphi i mellomtiden tilbake til maktkampen med utviklingen av sin automatiserte bilen mens kontinental Han har allerede avslørt at CES vil være i stand til å se den nye måner utvikling av smart glass for bilen. På den annen side, teknologisk Blackberry også satse på dette CES med bil. I tillegg Rinspeed Det har også bekreftet tilstedeværelsen av Etos, bil hybridmotor innarbeide et system autonom kjøre. Til slutt, CES 2016 i Las Vegas Det er stedet hvor du kan lære mer om alliansen av Google og Ford for å utvikle autonome biler og responsen fra andre produsenter, som for eksempel Toyota.

Du kan også være interessert

- Hvordan Hybrid Cars Work

- Autonome biler kan allerede testing i Spania

- Gratis programmer for å spare penger med bil