10 compacte auto’s met meer bagageruimte

Het grootste segment compacte auto met de rompHet grootste segment compacte auto met de rompHet grootste segment compacte auto met de rompHet grootste segment compacte auto met de romp

hoedanigheid romp beslissend kan zijn wanneer een auto Het doel is om de behoeften van een te voldoen familie en bijgevolg de vraag naar transport van belasting niet alleen dagelijks, ook in de zomer, met wat dit kan betekenen. de auto's compact Ze zijn geëvolueerd afmeting tot het punt dat vandaag is de formaat familie misschien meer evenwichtige. En niet per se in hun gezin varianten, breuk, station wagon, tourer of zoals ze ook wilt noemen. We verwijzen naar auto compact van 5 deuren conventioneel. Als beste voorbeeld, leider Onze waardering: hun 500 liters geverifieerd door onze technisch centrum Ze zouden zelfs hoog op de toplijst van de gemiddelde sedan te plaatsen. En niet alleen de Honda Civic hoogtepunt in de wereld van saloons.

In ieder geval, het spreken vandaag bestelloon Het moet rekening houden met een zeer belangrijk aspect: als het model in kwestie is wheel vervanging conventioneel, van noodgeval of gewoon een uitrusting reparapinchazos. Een paar jaar nu fabrikanten hebben hier een manier om meer ruimte om de bovengenoemde kit, die waar blijft werken gevonden, ook gaat het tegen een aantal veiligheid en comfort als prik en het is een echte hoofdpijn als de punctie in de vorm van Raja. Een andere oplossing is voor directe montage banden runflat dat kan blijven rollen geprikt en zo te voorkomen dat het dragen van onderdelen of gereedschap gegeneraliseerde oplossing in BMW en Mini.

Waarom zijn er fabrikanten die een keuze te bieden. En we vinden dat in dezelfde auto, tussen elke optie kan een essentieel verschil. Daarom hebben we duidelijk onze lijst de oplossing voor elke auto gecontroleerd door prikken onze centrum technicus. Uit de lijst hebben we verwijderd van de 3e plaats bij Renault Megane boven, met 440 liter en normale wheel Hij is voorzien van een hoog volume en het comfort en de veiligheid van conventionele wiel. Zeker de nieuwe generatie die binnenkort op zijn minst zal meten behouden dezelfde capaciteit.

Meten ballen trunkHoe we metingen

Classificatie die u hieronder hebben, is op basis van de meetgegevens verkregen door onze centrum technicus. De methode die wij gebruiken is eenvoudig en zeer nauwkeurig. we vullen de bovenste kofferruimtebeschermer, cerciorándonos om alle "gaten" en onregelmatigheden te bereiken, ongeveer sferen dat 0,37 liter cube per stuk. Eenmaal volledig, zijn al deze gebieden gewonnen, geteld en dit aantal wordt vermenigvuldigd met deze 0,37 liter.

10 coohes compacter trunk

Honda Civic 500 liters uitrusting

Skoda spaceterug 445 liter normaal

Citroën C4 440 liter noodgeval

Nissan Pulsar 435 liters uitrusting

Hyundai i30 415 liter noodgeval

Peugeot 308 415 liter noodgeval

Mazda3 405 liter uitrusting

Cactus Citroën C4 400 liters uitrusting

DS 4 400 litersnoodgeval

Nissan Leaf 400 liters uitrusting

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

10 compacte auto's voor minder dan 15.000 euro

De meest betrouwbare compacte auto's

10 compacte auto's die minder verbruiken