Ateca Seat: Seat waarom kiezen voor deze naam?

Ateca Seat: Seat waarom kiezen voor deze naam?

-Waarom Seat de naam voor zijn eerste SUV Ateca heeft gekozen?

"Seat wil dit SUV te herstellen één van haar kenmerken, zoals van oudsher was het benoemen van onze auto's met namen die betrekking hebben op Spanje. Niet per se dorpen of steden zoals Leon en Ibiza, maar ook met namen gekoppeld aan onze cultuur en geografie. de namen noemden we onze auto's moet gemakkelijk uit te spreken in tientallen talen, niet en, belangrijker nog roepen negatieve betekenissen, dat zij gemakkelijk identificeerbaar met ons land en Seat".

-Tot nu toe zijn de namen van Spaanse steden door Seat gekozen waren meer of minder bekende populatie, misschien Arosa het minst, maar waarvan bekend is dat het einde van de dag ...Waarom nu gaan we naar een dorpje dat niemand zich op de kaart?

"Voor haar schoonheid, haar pittoreske hoekjes, de lucht die we inademen. Ateca is een gemeente ligt op 100 km van Zaragoza, beroemd om zijn smalle straatjes en Moorse kunst. Als je van gezinsuitjes, frisse lucht inademen of wandelen met uw partner, Ateca u betoveren. " Ateca, hoewel niet zo bekend als Ibiza of Leon, bijvoorbeeld, is het een duidelijk vertegenwoordiger van ons land plaats. In feite, voor onze naamgeving strategie is het niet noodzakelijk om de naam van een dorp of stad te gebruiken en het voorbeeld is de Seat Alhambra. "

-Welke andere namen zijn verwijderd van de Spaanse steden in staat zijn om de nieuwe SUV Seat te noemen?

"Ze hebben geschud andere namen elders in Spanje hadden ze gemeen luidheid en de kracht van Ateca. Sommige van deze alternatieven Misschien zal het op een dag een andere naam toekomstig model Seat".

-Wat was de naam oorspronkelijk gepland voor de president van Seat, Luca de Meo, besloot een Iberische geografische aanduiding voor deze nieuwe SUV?

"Voor sommige maanden andere namen die de sonoriteit van T en Q, brieven met betrekking tot technologie en kwaliteit werden beschouwd. Deze namen zijn gekoppeld aan Seat motto: "Technology om te genieten" Maar we besloten om een ​​stap verder te gaan. Wij zoeken echte namen, steden en gemeenten van Spanje en kozen Ateca Seat omdat het oproept perfect "technologie" en "Kwaliteit", terwijl het wordt geïdentificeerd als een herkenbaar Spaanse naam. "

-Wanneer heb je contact opnemen met de betrokken mensen en met wie de beslissing Seat Ateca naam communiceren?

"Seat heeft onlangs contact opgenomen met de lokale autoriteiten in de gemeente Ateca om hen te laten weten dat dit geluk scoop beslissing. Geen twijfel je als zeer positief nieuws hebben ontvangen, hoe kan het ook anders, omdat dit biedt een enorme impuls aan de reputatie van de mensen, niet alleen nationaal maar ook internationaal".

-Is het een pluspunt voor een volk, dat iemand een mondiaal product de naam van zijn volk, net als bij de Seat Arosa?

"Het is duidelijk Seat vaststelling van de naam van een weinig bekende bevolking, geven we een zeer goede reputatie. Veel mensen zullen over de hele wereld die geïnteresseerd zijn om te weten waar deze populatie. Bovendien hebben sommige gebeurtenissen komen vaak voor in de plaats met de pers, dealers, etc. "

-Was het verplicht dat empezase door A? Had het het geluid C of K in uitspraak? Heeft u iets te maken met de uitspraak van de naam is bedoeld om wat de auto over te brengen?

"In de afgelopen jaren, Seat is vastbesloten om zich te positioneren als een merk dat biedt geavanceerde technologie en de nieuwe Seat Ateca is een prachtig voorbeeld van. Met behulp van LED-technologie, digitale box en aanpasbare instrumenten of connectiviteit apparaten, evenals de overvloed van elektronische elementen die de rijervaring alle elementen dat deze toezegging om technologie te belichamen te maken. Daarom werd dit model bedacht een naam die zou oproepen Technologie en Ateca zijn perfect combineert het gewenste geluid met het feit dat ook een Spaanse naam vertegenwoordigen"