Prototypes meest spectaculaire auto’s die nooit het licht gezien

Prototypes meest spectaculaire auto's die nooit het licht gezienPrototypes meest spectaculaire auto's die nooit het licht gezienPrototypes meest spectaculaire auto's die nooit het licht gezienPrototypes meest spectaculaire auto's die nooit het licht gezien

BMW GINA Visionary ModelBMW GINA Light Visionary Model

Slechts zes jaar geleden, BMW we waren verrast met de presentatie van GINA Light Visionary Model, een spectaculaire prototype dat ook diende om de heropening van het BMW Museum in München in september 2008 te vieren. GINA Het is de afkorting voor de Duitse term 'Geometrie und Funktionen in N-facher Ausprägung' (Geometrie en functies in n richtingen). zijn carrosserie had een speciale coating textiel aanpasbare, flexibel en manipuleerbaar ingericht op een netvormige structuur aluminium en een andere reeks versterkingen koolstofvezel. Meer over BMW Gina Light Visionary Model.

Cadillac SixteenCadillac Sixteen

in 2003, Cadillac presenteerde een indrukwekkende en enorme luxe sedan meer dan 5,67 m in de lengte door de naam van zestien, verwijzend naar klassiek Cadillac V16 1930. Bij zestien-concept, Verras uw motor 13,6 liter verplaatsing, V16, 32 kleppen en meer dan 1000 pk macht. Honderd procent Amerikaans, zonder twijfel, door deze 'obsessie met big'.

Ford GT90Ford GT90

in 1995, de Detroit Motor Show Het was de presentatie van het prototype chassis Ford GT90, een auto die werd aangekondigd een stratosferische rendement sinds gezorgd dat kon bereiken 378 km / h dankzij een indrukwekkende mechanica 6.0 V12 met vier turbo Garret die gekatapulteerd tot 730 pk. Door velen beschouwd als de 'spirituele opvolger' van de iconische GT40, dat GT90 Ford was de eerste inauguratie van de New Edge designlijn, naast het hebben van de eigen technische basis van de beste sport-verhaal, met aluminium monocoque carrosseriedelen koolstofvezel.

Ford InterceptorFord Interceptor

de Ford Interceptor protototipo is een relatieve en recente verschijning door het maken van zijn officiële debuut op de Detroit Motor Show 2007. The Oval presenteerde het als een moderne interpretatie van wat zou kunnen worden de auto's van de toekomst spier, maar ja, met een spectaculaire vier-deurlichaam met vele retro kleurstoffen en aanzienlijke grootte (5,12 m lang en 1,94 m breed). De motor was een 5.0 V8 gemonteerd Cammer staat om meer dan 600 pk uit te voeren.

Ghia GildaGhia Gilda

de Ghia Gilda Streamline X Coupé Het is het resultaat van een speciale bestelling van Chrysler Italiaans bedrijf lichaam Ghia. Met het oog op nieuwe technologieën en nieuwe aërodynamische vormen ervaren, geboren in 1955 de Ghia Gilda, een prototype dat opgenomen gasturbine, een technologie die al in dienst auto's van het tijdperk als de Fiat Turbine. Op dat moment, de actrice Rita Hayworth première van de Gilda film. De parallel tussen Hayworth en Ghia Gilda wat we moeten kijken op het bochtige en aantrekkelijke vormen die zowel de actrice en het concept zag er ('Atomic vedette' Het was een van de vele bijnamen die Rita Hayworth ontvangen).

Holden HurricaneHolden Hurricane

de Holden Hurricane Het was een prototype sportieve tweezitter ingediend in 1969 en wordt beschouwd als een van de meest geavanceerde van zijn tijd. Het werd gebruikt als een testbed om te experimenteren in de esthetische, aërodynamische en technologische kwesties. Had een futuristisch en sportief fiberglass lichaam waarvan werd verdeeld in drie delen: kuiptent (compartiment) motor en de rest van het lichaam. Voor toegang tot in de cabine volledig opgeheven voorwaartse elektrohydraulisch mechanisme. Trouw aan de sport- zuivere stam, waarin een motor achterwaarts middenpositie van 4,2 liter en achtcilinder V gaf 262 pk. zijn uitrusting Het was baanbrekend voor zijn tijd, met volledig elektronische instrumentatie, airconditioning met automatische klimaatregeling, achteruitrijcamera en vrij uniek magnetisch browser.

Jaguar C-X75Jaguar C-X75

de Paris Motor Show 2010 Hij woonde de première in de stijl van Jaguar C-X75, een sport honderd procent elektrisch met een totaal van vier elektromotoren (Één per wiel) van 195 pk elk. Om laad Lithium-ion batterijen Het maakt gebruik van een nieuw systeem dat bestaat uit twee gas microturbines roteert 80.000 rpm waarin ze worden opgeladen tijdens bedrijf bereiken geeft de Jaguar C-X75 van theoretische bereik van 900 km (Hoewel in 100% elektrische modus wordt gereduceerd tot 110 km). Deze microturbines, alsook om de batterijen op te laden, kan worden gebruikt om extra stroom te leveren aan de elektromotoren. Meer over de Jaguar C-X75

Mazda Furai ConceptMazda Furai Concept

Om het te vieren 40-jarig bestaan zijn eerste rotatiemotor, Mazda Hij presenteerde in de Detroit Motor Show 2008 de indrukwekkende conceptstore Furai. Op basis van een raceauto van American Le Mans Series, waarin een motor van 450 pk drie rotoren die kunnen worden toegevoerd als brandstof E100 ethanol. Meer over de Mazda Furai Concept.

Mercedes C111Mercedes C111

de C111 van Mercedes-Benz Het werd ontwikkeld met als doel het creëren van centrale motor die, na de presentatie in 1969 nog steeds een sportwagen te ontwikkelen. Het grootste probleem lag in haar wankelmotor te grillig en dorstig genoeg om de tijden van de olie crisis te overleven. de C111-1 1969 Wankelmotor gemonteerd op een drie-rotor directe injectie; de C111-2 1970, vier-rotor motor 370 PK; de C111-3 in 1978, een 230 pk turbodiesel motor; en C111-4, 4.8 supercharged V8. Tot grote markeren weerstandscoëfficiënt bereikt door de C111-3, met Cx van 0,183.

Renault DeZirRenault DeZir

de Renault DeZir Het betekende het begin van een reeks van concepten auto's die zouden worden gebruikt om de ontwikkeling van nieuwe designlijn merk gala. In dit geval worden we geconfronteerd met een volledig elektrische tweezitter coupe. Om betere gewichtsverdeling te verkrijgen, wordt de elektromotor zich achter middenpositie, met een scala van 160 km en een vermogen van ongeveer 150 pk met een koppel van 23.06 MKG. Het bevat een geautomatiseerd systeem vergelijkbaar energie KERS ontwikkeld in de formule 1. Renault DeZir meer over.

Smart ForStarsSmart Forstars

smart Hij koos voor de verbeelding met zijn nieuwe en verrassende prototype Forstars. Met een lichaam van visuele impact, dit honderd procent elektrische begrip Hij geïntegreerd in de voorkap een filmprojector te zien bioscoop wanneer u maar wilt. Zonder enige twijfel, dit prototype was een van de grote sensaties Paris Motor Show 2012. Meer over Smart Forstars.