Saloons meer trunk: Uitstekend, Mondeo, Passat en Insignia

Zalen met grotere trunkZalen met grotere trunkZalen met grotere trunkZalen met grotere trunk

bijna een jaar geleden, de komst van de nieuwe Ford Mondeo en imposante brak de bank ... of liever gezegd, onze rollenbank. Daar, na het analyseren van het motorvermogen, het Technisch Centrum AUTOWEG onderwerpt elk model naar een andere echte vuurproef: We meten onze bagage capaciteit. Zoals met CV, het verbruik en beenruimte, zijn er paar keer waar de waarheid is vreemder dan fictie. En in dit geval deed: van 550 liter aangekondigd door Ford, de Mondeo verraste ons met echte 605 liter, een record in de categorie.

Ford Mondeo

Het is waar dat ook had enkele truc. Ze verwachtten liter bagageruimte reservewiel onder de vloer. Maar er waren ze en, laten we eerlijk zijn, bijna niet gebruikelijk is vandaag in vele fabrikanten, nog erger, rijden een kleinere, eenvoudig en incordioso punctie kit. Een volgende eenheid Mondeo normale reservewiel vermogen werd verlaagd tot 480 liter.

De meest verkochte

Volkswagen Passat

De Ford Mondeo daarom verraste ons tot nu toe twee belangrijke referenties te overwinnen, terwijl zowel generalisten sedans afzetmarkt. Aan de ene kant de grote Volkswagen Passat, nieuwsgierig landde op de markt slechts een maand na de Mondeo en heeft een handicap van 10 centimeter minder dan lichaamslengte. Hij kon hem niet verslaan, maar in principe hun 4-deurlichaam tegen 5 (Ie, hatchback) waarmee Ford verkocht in Europa, met uitzondering van de hybride versie. Reden waarom ondanks onze technisch centrum meten grotere breedte en lengte koninklijk binnenland stam van de Volkswagen, de 545 liter Ze hebben niet meer dan 600 van zijn heldere Mondeo lagere laadhoogte bereiken. Beide auto's ook met mogelijkheid tot het openen en sluiten leveren elektrische trunk, grote bruikbaarheid.

Opel Insignia

Aan de andere kant, de Ford Mondeo verkoop ook beter dan de super Opel Insignia. In dit geval, ook al kiezen voor hun meer functionele 5-deurlichaam met poort (de Insignia is de enige die alle mals en standaardisering liter breekt meer dan 30 agenten met 4 deuren) of 605 benaderde de Mondeo of Passat winnen van de 545. Ondanks het feit dat reservewiel onder de vloer, de Opel Insignia biedt ook een aantal erg goed, maar iets meer beperkt, 535 liters echt. Eventueel elf komt in feite bijna 10 cm lang meer vlakke, zoals breedte en hoogte in de nabijheid Mondeo waarden.

En in deze de Skoda Superb komt

De komst van deze zomer de Skoda Superb beloofde de huidige beschikking 2015 opgericht in het segment breken. En, ondanks een aanvankelijke aarzeling, kunnen we concluderen dat het zeker is. 625 liter met de officiële beloofde te markeren de start record werd gedegradeerd tot 595 liter, zelf en de voorafgaande 25 Skoda Superb liter, maar onvoldoende om de Mondeo. Real? Nieuwe analyse en uitleg. Twee verborgen, maar perfect bruikbaar zijgaten, cExtra ligt bijna 40 liter tot 635 liter echte bieden tot nu toe onoverkomelijk. Maar het moet ook rekening mee houden dat de Skoda Superb som altijd conventionele reservewiel onder de vloer. Dit alles, samen met zijn goed verborgen 5-deurlichaam met elektrische poort standaard of optioneel toplaag lager slechts 415 euro (in het Ford Mondeo kost 500), eindigt instelling zeker de salon vandaag met meer en betere bagagecapaciteit.

Skoda Superb

BERLINAS

Officer Porter (liter)

feitelijke romp (in liter per AUTOPISTA)

Skoda Superb

625

595 + 40 verborgen kant

Ford Mondeo

550

605 (met een reservewiel)

Volkswagen Passat

586

545

Opel Insignia 5-deurs

530

535 (met reservewiel)

U kunt ook geïnteresseerd

- 10 compacte auto's met meer bagageruimte