Opel Astra: de attributen van de Auto van het Jaar 2016 in Europa

Opel Astra: de redenen voor het winnen van Auto van het Jaar 2016Opel Astra: de redenen voor het winnen van Auto van het Jaar 2016Opel Astra: de redenen voor het winnen van Auto van het Jaar 2016Opel Astra: de redenen voor het winnen van Auto van het Jaar 2016

de nieuwe Opel Astra Hij is gekomen met "een prijs onder de arm" de meest populaire en zwaar bevochten segment Europa en Spanje. Waarvan hij de vijfde generatie Astra, is de vijfde Opel erkend door de jury van de Auto van het Jaar Europa als de beste auto zijn vijfde. Voordat ze waren Opel Kadett (1985), Opel Omega (1987), Opel Insignia (2009) en Opel Ampera (2012). Nogmaals, de waarde / productontwikkeling en innovatie zijn belangrijke aspecten in verband met de jury, onder het criterium van auto van het Jaar. In die zin is de nieuwe Opel Astra Hij had veel vee: draagt balans eigen segment compact en omvat innovatieve technologieën hogere segment.

Opel Astra: lichtgewicht constructie

De nieuwe Opel Astra is een veel evenwichtiger auto die Astra voorgaand. Dit leidde tot een aantal lengte lange 4,42 meter en weegt bijna een ton en een half overdreven. de Astra hij heeft verminderde lengte 5 cm (Nog steeds blijft een royale compact met een grootte boven het gemiddelde), maar meestal Werd ontdaan van 200 kg gewicht echt. True, hij had een afdwingbare overgewicht correct, maar geoptimaliseerd productie-engineering is ook duidelijk. versies Astra we kunnen controleren of ze hebben de meeste of de lichtste segment. Dit alles leidt ontvangt u een hoog kwaliteit van het product, Ook binnen de presentatie, materialen, afwerking en technologie. Dynamisch is een robuuste auto, het voelt zacht en licht om te rijden, maar ook stabiel en ronduit. en zeer comfortabel. de nieuwe Opel Astra Het is een auto met een kwaliteit rollend, een top product in zijn categorie. Veel is verfijnd opzichte van het voorgaande Opel Astra.

goede grootte Opel Astra Het is ook een garantie voor een ruime interieur maatregelen. Hoewel het verrast door de gewoon bagageruimte: slechts 320 liter, geverifieerd door ons met reservewiel, eigen volume van een grote bijkeuken. 100 liter minder dan "veteraan" Peugeot 308 of de nieuwe Renault Mégane. Hier is mislukt vindingrijkheid ontwerpers Opel, een laadvermogen niet evenredig aan de grootte Astra en een goede familie aspiraties. Het is ook twijfelachtig zijn brandstoftank 47 liter, 9 minder dan voorheen. Het mag niet de oplossing zijn, maar is niet traag om de vertrouwde versie op de markt geweest: de Opel Astra Sports Tourer, met 500 liters boot goedgekeurd, grote veelzijdigheid en Geavanceerde automatische poortopening Handsfree, geactiveerd door nabijheid. en de haalt brandstoftank 56 liter.

Opel Astra

Opel Astra motoren vandaag

En we ontmoetten elkaar in de laatste fase van de vorige handelsdag Opel Astra de motor Diesel 1.6 CDTi, de motor diesel de meeste moderne Opel. Vandaag is de sterkste vraag blijft om te bellen Diesel en Opel articuleert dit blok 1.6 CDTI in 110, 136 en 160 pk briljant aan uiteenlopende behoeften te dekken. De meest belangrijke en noodzakelijke stap genomen door de Astra Het is verfijnd versies geweest diesel: Scherp en lawaai te verminderen en de trillingen van de motoren te verminderen. De set is geen verwijzing, noch tast sommige versies in het algemeen en plezierig. nieuw argument Bailing goede respons en brandstofverbruik van de Opel Astra CDTI.

De benzine range debuteert een nieuwe motor 1.4 Turbo in varianten 125 en 150 pk aanraking, responsiviteit en prestaties heerlijk. Een moderne motor blok licht aluminium, regelbare klep inlaat en uitlaat directe inspuiting. De werkelijke stedelijke verbruik blijft een belangrijk struikelblok voor deze agradabilísimas versies, welke weg zeer redelijke consumptie en opgewonden door zijn goede push motor turbo en arrogantie goede werking. Aan de uiteinden van de benzinemotoren geen reactie op de trend van het moment: hieronder een verbazingwekkende 105 pk 1.0 tricilíndrico onmiddellijk teniet vragen of pejoratief vonnis in een klein 3-cilinder motor, die dient voor een goede stellen Astra basis... en niet alleen de prijs, dat ook, met een bereik vanaf 16.400 euro. Boven, temperament en prestaties komen een 1.6 Turbo 200 pk.

Opel Astra Faro

Opel Astra: een award voor zijn technologie

logisch, nieuw Opel Astra Krijg alle van de nieuwste technologie te zien in het segment, een compacte segment, Vandaag, rijk aan allerlei uitrusting. Hoe kan afschrijven en cheapen de meest moderne en geavanceerde technologieën in het algemeen in de automotive wereld opgewaardeerd modellen het is om ze te verplaatsen naar de onderste segmenten geïmplementeerd. en de Astra Het is een goed voorbeeld. Belangrijkste zijn zijn vuurtorens LED dot matrix, erkend met de award SafetyBest 2015 AUTOBEST. Deze technologie is een evolutie van het zelfde LED-koplampen al gezien in de categorie. Bij Astra, elke koplamp omvat meerdere LEDs die zijn geactiveerde onafhankelijke elke vuurtoren. Het doel van deze techniek is om altijd te rijden met de lang licht (Van 60 km / h), het genereren van een breed, lang en lichtstraal. en voor geen verblinding verkeer dat ons en integendeel, koplampen voorafgaat Led Intellilux Opel creëren actief schaduwen (Uitschakelen van de desbetreffende LED) zonder verlies van gezichtsveld.

De moderne connectiviteit systeem stelt ook mijlpalen in het segment. integreren van onze smartphone met Apple of Android-besturingssysteem en worden bediend vanaf het centrale display van Astra onze applicaties en andere diensten. Bovendien, uw systeem IntelliLink creëert een 4G draadloze netwerk interne en bieden tot 7 internetterminals.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Renault Megane, Opel Astra en de VW Golf, drie compact facing

Opel Astra TCR, een Astra Racing

De Opel Kadett naar Astra Opel